Antikraak huren Utrecht

Filters

Type woning
Huurprijs

0Min.

1500+Max.

Oppervlakte

0Min.

100+Max.

Opleverniveau
Beschikbaarheid
Overig
Verhuurder

Dat zijn wel erg weinig woningen... Zoek in een andere plaats of pas je voorkeuren aan

of stel je filters opnieuw in

Wil je een woning huren in utrecht? In het bovenstaande overzicht vind je het totale Rooming aanbod van woningen in utrecht. Het vinden van een woning te huur in utrecht werkt heel eenvoudig. Als je een woning of kamer gevonden hebt kun je direct reageren en in contact komen met de verhuurder. Als je ingeschreven bent ontvang je automatisch nieuwe woningen te huur in je mailbox.

De stad Utrecht

Utrecht is de hoofdstad van de gelijknamige provincie; Utrecht. Met een totaalaantal van ruim 350.000 inwoners, is Utrecht de vierde gemeente van Nederland qua inwoneraantal. De Gemeente Utrecht bestaat uit vier steden: Utrecht, Haarzuilens, Vleuten en De Meern. Utrecht was één van de eerste steden in het huidige Nederland met stadsrechten. Het beeldmerk van de centraal gelegen Nederlandse stad is de Domtoren. Dit is met een hoogte van 112,32 meter de hoogste kerktoren van Nederland. Utrecht heeft één universiteit: Universiteit Utrecht. Verder heeft Utrecht een ruim aanbod aan hogescholen.

Openbaar Vervoer in Utrecht (OV)

Utrecht heeft een Hoogwaardig Openbaar Vervoer (HOV) netwerk. In de binnenstad van Utrecht kun je reizen met de tram en de bus. Utrecht heeft geen metroplan. Wanneer je naar of uit Utrecht reist kun je gemakkelijk gebruik maken van de trein.

Antikraak huren in Utrecht

Wil jij antikraak wonen in Utrecht? Op Rooming vind je een ruim aanbod aan studio’s in Utrecht. Zoek jij een antikraakwoning in Wittevrouwen, Lombok, Oudwijk, Abstede, Overvecht of de Uithof? Op de website van Rooming vind je een ruim aanbod aan antikraakwoningen te huur in Utrecht. Zo maken wij antikraakwoningen huren in Utrecht voor jou makkelijk én veilig.

Gemakkelijk én veilig huren in Utrecht

Wanneer jij een antikraak in Utrecht hebt gevonden kun je direct reageren op de advertentie. Zo kom jij in contact met de verhuurder en kunnen jullie samen, mits wenselijk, een bezichtiging inplannen voor de antikraakwoning Utrecht. Alle verhuurders worden door team Rooming zelf geverifieerd en gecontroleerd. Zo weet jij zeker dat de verhuurder legitiem is! Twijfel je toch over de echtheid van een antikraakwoning óf een verhuurder, dan kun jij de verhuurder rapporteren. Wij zullen de verhuurder dan verder voor jou onderzoeken.

Ruim woningaanbod in Utrecht

Een antikraak in Utrecht biedt ruime mogelijkheden; er is in Utrecht veel te beleven. Utrecht heeft een zeer ruim en gevarieerd aanbod aan antikraakwoningen. Rooming biedt een ruim aanbod aan antikraakwoningen aan, zo kun jij eenvoudig én veilig jouw geschikte antikraakwoning in Utrecht vinden. De overzicht pagina van alle antikraakwoningen in Utrecht is altijd up-to-date. Een antikraakwoning die in Utrecht wordt aangeboden staat dus ook werkelijk te huur.

Gemakkelijk zoeken in Utrecht

Een antikraakwoning in het middelpunt van Nederland kun je via Rooming gemakkelijk zoeken. Gebruik onze filters om jouw zoekopdracht te specificeren. Wanneer je onze filters hebt ingesteld tonen wij jou enkel de antikraakwoningen in Utrecht die aan jouw ingevulde criteria voldoen.