Verhuren was nog nooit zo eenvoudig

Al twaalf jaar zorgt Rooming voor de perfecte match tussen huurder en verhuurder. Door simpelweg uw aangeboden woning(en) kosteloos te promoten op onze verschillende marketingkanalen. Onze kanalen in combinatie met ‘slimme functies’ vergroten uw bereik en ondersteunen de enorme toestroom van reacties vanuit potentiële huurders die passen bij uw ideale huurdersprofiel.

Alle woningen die jij als verhuurder plaatst worden herschreven en vervolgens automatisch vertaald naar het Engels en Duits. Deze uitgebreide functie zorgt dus voor meer bereik, ook richting expats. Het team en systeem van Rooming staat gereed om uw woning(en) te plaatsen. Wij hebben verschillende koppelingen die uw data automatisch doorvoeren, online plaatsen en verwerken. U kunt dus direct reacties ontvangen in het berichtensysteem van Rooming op uw geplaatste aanbod. Voldoet een huurder aan uw huurdersprofiel? Match! De verhuur van uw woning kan van start. Zo simpel is een woning verhuren nog nooit geweest.

Image name

Rooming statistieken

Stat icon

344.189+

Aantal zoekende huurders

Stat icon

87.931+

Aantal zoekende starters

Stat icon

53.650+

Aantal zoekende professionals

Stat icon

59+

Aantal woningen

Verhuren op Rooming.

Je het direct contact met de huurder

Rooming kan gezien worden als de match-maker. Vindt er een match plaats? Dan kunt u communiceren met de potentiële huurder op een manier die u fijn vindt. Rooming biedt een intern berichtensysteem aan om nader contact te leggen, maar u kunt ook via andere kanalen contact leggen en vervolgens behouden.

Weet aan wie je verhuurt

De woningzoekenden op Rooming beschikken over een uitgebreid huurdersprofiel. De huurdersprofielen stellen u in staat snel een gedegen voorselectie te kunnen maken van interessante huurders. De match zal uiteindelijk bestaan uit de meeste geschikte huurder tegenover uw vooraf opgesteld huurdersprofiel. Zo weet u precies aan wie u verhuurt!

Image name

Woning verhuren als makelaar?

Wilt u als makelaar meerdere woningen verhuren? Het platform van Rooming heeft meerdere functionaliteiten om de geschikte huurder te vinden. Wij maken het mogelijk om automatisch woningen te importeren vanuit uw makelaarssoftware en kunt u gebruikmaken van een uitgebreider profiel.

Meer informatie
Image name

U wilt als makelaar een woning plaatsen?

Makelaars info

Meer informatie over Rooming

Verder lezen