Onbezorgd een startersappartement huren

Wil je een appartement huren van een eerlijke en betrouwbare verhuurder? Via Rooming vind je binnen de kortste keren een appartement zonder je druk hoeven te maken over de randzaken. We nemen je een hoop werk uit handen en dankzij onze moderne verificatiemethoden kun je altijd rekenen op een snelle match met een betrouwbare verhuurder. Via de koppeling met Sociale Media krijg je een duidelijk beeld van de verhuurder. Een appartement huren is nog nooit zó eenvoudig en transparant geweest.

Eenvoudig contact en een snelle match

Rooming koppelt jou direct met verhuurders van beschikbare appartementen. Zodra de match tussen jou en de verhuurder is gemaakt, laten we het vervolg en het onderlinge contact aan jullie over. Eenvoudig, snel en transparant. Via jouw persoonlijke dashboard beheer je met een oogopslag de meest interessante matches en appartementen in steden als Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den haag.

Mis geen kans

Wil je een appartement huren en goed geïnformeerd blijven? Rooming zorgt ervoor dat verhuurders op de hoogte zijn van jouw aanmelding en stelt je actief voor aan interessante verhuurders. Dit zorgt meteen voor een enorme boost, aangezien verhuurders die een appartement hebben dat voldoet aan jouw criteria, direct contact met je kunnen leggen. Uiteraard houden we je ook op de hoogte van het nieuwste aanbod, zodat je altijd up-to-date blijft. Eenvoudiger kunnen we het echt niet maken.

Kom alles te weten over je nieuwe buurt

Naast een geschikte appartement, wil je natuurlijk alles weten over de buurt waar je komt te wonen. Bijvoorbeeld over de beschikbare faciliteiten en openbare gelegenheden. We helpen je hierbij door een compleet beeld te schetsen van jouw buurt. Dankzij de handige Buurtengids wordt gezorgd voor een volledig straatbeeld van jouw appartement en ben je op de hoogte van alle lokale hotspots.

Begin met het vinden van jouw match

Wil je binnen een minuut kunnen beginnen met de zoektocht naar jouw appartement? Of wil je eerst meer weten over een appartement huren? Stel ons gerust al je vragen of neem een kijkje bij de veelgestelde vragen voor handige informatie en gerichte antwoorden.
Nu (gratis) Aanmelden op Rooming!