Appartement huren Delft

Filters

Type woning
Huurprijs

0Min.

1500+Max.

Oppervlakte

0Min.

100+Max.

Opleverniveau
Beschikbaarheid
Overig
Verhuurder

Wil je een woning huren in delft? In het bovenstaande overzicht vind je het totale Rooming aanbod van woningen in delft. Het vinden van een woning te huur in delft werkt heel eenvoudig. Als je een woning of kamer gevonden hebt kun je direct reageren en in contact komen met de verhuurder. Als je ingeschreven bent ontvang je automatisch nieuwe woningen te huur in je mailbox.

De stad Delft

De stad Delft, gelegen in de provincie Noord-Holland, is bekend als stad van technologie, historie, creativiteit en innovatie. De stad Delft telt méér dan 100.000 inwoners. De stad Delft telt vier onderwijsinstellingen: twee hogescholen en twee universiteiten. In Delft kun je genieten van 65 cafés, twee musea, twee bioscopen en twee theaters.

Openbaar vervoer in Delft (OV)

Delft heeft een gemakkelijk en overzichtelijk openbaar vervoer systeem. In de binnenstad kun je gebruik maken van de bus of tram. Reis je van of naar Delft? Dan kun je het beste gebruik maken van het spoorwegensysteem.

Appartement huren Delft

Wil jij een appartement huren in Delft? Op Rooming vind je een ruim aanbod aan appartement in Delft. Zo vind je altijd wel een appartement dat bij jouw wensen past. Ben je op zoek naar een appartement de binnenstad, Buitenhof, Ruiven, Schieweg of tóch liever buiten de stad? Op Rooming vind je altijd wel een appartement in de wijk die jij zoekt. Zoek gemakkelijk én veilig een nieuw appartement op Rooming.

Gemakkelijk én veilig huren in Delft

Heb jij hét perfecte appartement in Delft gevonden? Je kunt direct reageren op de advertentie. Zo kom je direct in contact met de verhuurder en kunnen jullie samen een bezichtiging inplannen voor het appartement in Delft. Om het platform voor jou zo veilig mogelijk te houden, worden alle verhuurders door team Rooming zelf geverifieerd en gecontroleerd. Zo weet je altijd zeker dat een verhuurder legitiem is. Twijfel je echter nog steeds over de echtheid van een verhuurder of advertentie, dan kun je de verhuurder of de advertentie gemakkelijk rapporteren. Wij zullen het dan verder voor je onderzoeken.

Ruim aanbod aan appartementen in Delft

Een appartement in Delft biedt ontelbaar veel voordelen; er is in Delft altijd wel iets te doen. Delft kent veel verschillende buurten met ieder een eigen sfeer en cultuur. Dat maakt de stad heel gezellig! Rooming heeft een zéér divers aanbod aan appartementen in Delft. Zo kun je altijd wel een geschikt appartement vinden in Delft. De overzicht pagina van alle appartementen in Delft is altijd up-to-date. Een appartement dat te huur staat in Delft wordt dus ook werkelijk te huur aangeboden.

Gemakkelijk zoeken in Delft

Een appartement zoeken in de studentenstad Delft is via Rooming gemakkelijker dan ooit! Door gebruik te maken van de filters kun je jouw zoekopdracht specificeren. Wanneer je de filters hebt ingesteld, tonen wij jou enkel de appartementen in Delft die aan jouw ingevulde criteria voldoen.