Appartement huren Den haag

Filters

Type woning
Huurprijs

0Min.

1500+Max.

Oppervlakte

0Min.

100+Max.

Opleverniveau
Beschikbaarheid
Overig
Verhuurder

Dat zijn wel erg weinig woningen... Zoek in een andere plaats of pas je voorkeuren aan

of stel je filters opnieuw in

Wil je een woning huren in den haag? In het bovenstaande overzicht vind je het totale Rooming aanbod van woningen in den haag. Het vinden van een woning te huur in den haag werkt heel eenvoudig. Als je een woning of kamer gevonden hebt kun je direct reageren en in contact komen met de verhuurder. Als je ingeschreven bent ontvang je automatisch nieuwe woningen te huur in je mailbox.

De stad Den Haag

Den Haag is de hoofdstad van Zuid-Holland en de twee na grootste gemeente van Nederland. Al is Den Haag niet de hoofdstad van Nederland, want dat is Amsterdam, Den Haag is wel de residentie (regeringszetel) van Nederland en fungeert in veel opzichten als hoofdstad. Den Haag is tegenwoordig het centrum van de Nederlandse politiek. De Nederlandse regering en het parlement zijn in de stad gevestigd. Ook dient Den Haag als de residentie van het koninklijk huis. Den Haag heeft één universiteit: de Vrije Universiteit van Den Haag. Verder bevinden zich meerdere hogescholen in Den Haag zoals Hotelschool The Hague.

Openbaar Vervoer in Den Haag (OV)

Den Haag beschikt over een uitstekend geregeld openbaar vervoer. Binnen Den Haag kun je reizen met de metro, tram en bus. Een groot aantal bus- en tramlijnen brengen jou naar de binnenstad van Den Haag. Reis je naar of uit Den Haag, dan kun je gebruikmaken van de trein.

Appartement huren in Den Haag

Ben jij op zoek naar een appartement te huur in Den Haag? Op Rooming vind je een ruim aanbod aan appartementen in Den Haag. Zoek jij een appartement in het centrum van Den Haag, de Stationsbuurt, de Schilderswijk, Kijkduin of Ockenburgh? Op de website van Rooming vind je een ruim aanbod aan huurappartementen in Den Haag. Zo maken wij een appartement huren in Den Haag voor jou makkelijk én veilig.

Gemakkelijk én veilig huren in Den Haag

Wanneer jij een appartement in Den Haag hebt gevonden kun je direct reageren op de advertentie. Zo kom jij in contact met de verhuurder en kunnen jullie samen, mits wenselijk, een bezichtiging inplannen voor het appartement in Den Haag. Alle verhuurders worden door team Rooming zelf geverifieerd en gecontroleerd. Zo weet jij zeker dat de verhuurder legitiem is! Twijfel je toch over de echtheid van een appartement óf een verhuurder, dan kun jij de verhuurder rapporteren. Wij zullen de verhuurder dan verder voor jou onderzoeken.

Ruim aanbod aan appartementen in Den Haag

In Den Haag een appartement huren biedt ruime mogelijkheden; er is in Den Haag van alles te beleven. Den Haag heeft een zeer ruim en gevarieerd aanbod aan kamers. Rooming biedt een ruim aanbod aan appartementen in Den Haag aan, zo kun jij eenvoudig én veilig jouw geschikte appartement in Den Haag vinden. Of jij nu een appartement in Den Haag gemeubileerd of gestoffeerd wilt huren; de overzicht pagina van alle appartementen in Den Haag is altijd up-to-date. Een appartement dat in Den Haag te huur wordt aangeboden staat dus ook werkelijk te huur. Wij raden je aan om ook tijdelijke appartementen in Den Haag te bekijken, het kan makkelijker zijn om een permanent appartement in Den Haag te vinden als je al in de stad woont.

Gemakkelijk zoeken in Den Haag

Een appartement in de politieke hoofdstad van Nederland kun je via Rooming gemakkelijk zoeken. Gebruik onze filters om jouw zoekopdracht te specificeren. Wanneer je onze filters hebt ingesteld tonen wij jou enkel de appartementen in Den Haag die aan jouw ingevulde criteria voldoen.