Appartement huren Eindhoven

Filters

Type woning
Huurprijs

0Min.

1500+Max.

Oppervlakte

0Min.

100+Max.

Opleverniveau
Beschikbaarheid
Overig
Verhuurder

Dat zijn wel erg weinig woningen... Zoek in een andere plaats of pas je voorkeuren aan

of stel je filters opnieuw in

Wil je een woning huren in eindhoven? In het bovenstaande overzicht vind je het totale Rooming aanbod van woningen in eindhoven. Het vinden van een woning te huur in eindhoven werkt heel eenvoudig. Als je een woning of kamer gevonden hebt kun je direct reageren en in contact komen met de verhuurder. Als je ingeschreven bent ontvang je automatisch nieuwe woningen te huur in je mailbox.

De stad Eindhoven

Eindhoven, gelegen in de provincie Noord-Brabant, is een stad die bruist van creativiteit, unieke hotspots en evenementen. Met ruim 220.000 inwoners, is Brabant één van de grootste steden van Nederland. De stad Eindhoven telt wel acht onderwijsinstellingen waaronder zeven hogescholen en één universiteit. In Eindhoven is van alles te doen, zo zijn er 148 cafés, twee musea, twee bioscopen en drie theaters.

Openbaar vervoer in Eindhoven (OV)

In en rondom Eindhoven kun je gemakkelijk en snel met het openbaar vervoer reizen. Eindhoven telt twee treinstations en wel tientallen busverbindingen, je kunt dus echt overal komen. Mocht de bus of de trein toch niet helemaal op jouw planning aansluiten, dan kun je ook met de taxi reizen. Die brengt je gemakkelijk en veilig van A naar B.

Appartement huren Eindhoven

Appartement huren in Eindhoven? Op Rooming vind je een ruim aanbod appartementen in Eindhoven. Zoek jij een appartement in het centrum, in Strijp-s of in de la sage ten broeklaan? Op het platform van Rooming vind je altijd een ruim aanbod aan appartementen te huur in Eindhoven. Zo kun jij altijd gemakkelijk een geschikt appartement vinden.

Gemakkelijk én veilig huren in Eindhoven

Wanneer je het perfecte appartement in Eindhoven hebt gevonden, kun je direct reageren op de advertentie. Zo kom je in contact met de verhuurder en kan er een bezichtiging worden ingepland. Team Rooming verifieerd en controleert verhuurders volledig zelf. Zo weet jij zeker dan de verhuurder legitiem is. Twijfel je toch over de echtheid van een advertentie of verhuurder, dan kun je de advertentie of gebruiker gemakkelijk rapporteren. Wij zullen de verhuurder dan verder voor jou onderzoeken.

Ruim woningaanbod in Eindhoven

Een appartement huren in Eindhoven biedt veel mogelijkheden; in Eindhoven is van alles te beleven. Eindhoven kent veel verschillende buurten met ieder een eigen sfeer. Er is altijd wel een appartement in een buurt die bij jou past. Rooming biedt een ruim aanbod aan appartementen aan die te huur zijn in Eindhoven, zo kun je altijd eenvoudig én veilig jouw geschikte appartement in Eindhoven vinden. De overzicht pagina van alle appartementen in Eindhoven is altijd up-to-date, alle woningen die op ons platform te huur worden aangeboden staan dus ook werkelijk te huur.

Gemakkelijk zoeken in Eindhoven

Een appartement in Eindhoven kun je via het platform van Rooming gemakkelijk zoeken. Door gebruik te maken van onze slimme filters, kun je jouw zoekopdracht specificeren. Wanneer je de filters hebt ingesteld tonen wij jou enkel de huurwoningen in Eindhoven die aan jouw ingevulde criteria voldoen.