Appartement huren Enschede

Filters

Type woning
Huurprijs

0Min.

1500+Max.

Oppervlakte

0Min.

100+Max.

Opleverniveau
Beschikbaarheid
Overig
Verhuurder

Dat zijn wel erg weinig woningen... Zoek in een andere plaats of pas je voorkeuren aan

of stel je filters opnieuw in

Wil je een woning huren in enschede? In het bovenstaande overzicht vind je het totale Rooming aanbod van woningen in enschede. Het vinden van een woning te huur in enschede werkt heel eenvoudig. Als je een woning of kamer gevonden hebt kun je direct reageren en in contact komen met de verhuurder. Als je ingeschreven bent ontvang je automatisch nieuwe woningen te huur in je mailbox.

De stad Enschede

Enschede, gelegen in de provincie Overijsel, is de grootste stad van het oosten van Nederland. Bezoekers komen graag naar de stad om te winkelen of uit te gaan, maar komen ook graag de culturele diversiteit van de stad beleven. De stad Enschede heeft bijna 160.000 inwoners en wordt daarmee gezien als een grote stad in Nederland. De stad Enschede telt vijf onderwijsinstellingen: drie hogescholen en twee universiteiten. In Enschede is van alles te doen. In Enschede zijn er wel honderd cafés, twee musea, twee bioscopen en drie theaters. Je hoeft je dus zeker niet te vervelen in Enschede.

Openbaar vervoer in Enschede (OV)

Enschede heeft goede voorzieningen voor het openbaar vervoer. Zowel per bus als per trein in de stad goed bereikbaar. Enschede heeft een uitgebreid busnetwerk dat je snel en efficiënt door de stad leidt. Vanaf het treinstation Enschede kom je overal. Enschede is een dubbel eindstation. Dat wil zeggen dat er aan de ene kant een rechtstreekse verbinding is met luchthaven Schiphol, Den Haag, Rotterdam en Zwolle, maar aan de andere kant een rechtstreekse verbinding met Münster en Dortmund.

Appartement huren Enschede

Appartement huren in Enschede? Rooming biedt altijd een ruim aanbod aan huurwoningen in Enschede aan. Zoek je een appartement in Enschede centrum, de Getfertweg, de Marthalaan of in Roombeek? Tussen het aanbod van Rooming vind je altijd wel het appartement dat jij zoekt. Wij maken het huren van een appartement voor jou graag veilig én gemakkelijk.

Gemakkelijk én veilig huren in Enschede

Wanneer je een appartement in Enschede hebt gevonden die bij jouw wensen past, kun je direct reageren op de advertentie. Zo kom je in contact met de verhuurder van het appartement en kunnen jullie samen een bezichtiging inplannen. Alle verhuurders op het platform van Rooming worden zorgvuldig geverifieerd en gecontroleerd. Zo kun je ervan uitgaan dat de verhuurder legitiem is. Twijfel je toch nog over de legitimiteit van een gebruiker? Je kunt een gebruiker gemakkelijk rapporteren. Wij zullen de gebruiker dan verder onderzoeken.

Ruim woningaanbod in Enschede

Een appartement huren in Enschede biedt vele voordelen; er is in Enschede veel te doen. Enschede is een stad met een zéér gevarieerd aanbod aan appartementen. Op Rooming vindt iedereen wel iets wat hij zoekt. De overzichtspagina, van alle appartementen die te huren zijn in Enschede, is altijd up-to-date. Een appartement die op het platform van Rooming te huur wordt aangeboden staat is dus ook écht te huren.

Gemakkelijk zoeken in Enschede

Een geschikt appartement in Enschede kun je via Rooming gemakkelijk zoeken. Door de slimme filters van Rooming te gebruiken, kun je jouw zoekopdracht gemakkelijk specificeren. Wanneer je de filters hebt ingesteld, tonen wij jou enkel de appartementen in Enschede die aan jouw ingevulde criteria voldoen.