Appartement huren Enschede

Enschede

Goedkoop een appartement huren in Enschede?

Een goedkoop appartement vinden wat bij je past binnen Enschede is niet simpel. Het is ook de grootste gemeente van Overijssel, en de dertiende gemeente van Nederland. Toch zijn er plannen om de gemeente verder uit te gaan breiden en het woonaanbod te vergroten. Wij van Rooming willen je graag verder helpen met de zoektocht naar een appartement in Enschede.

Doordat het heel lang lastig is geweest om snel en makkelijk een woning te vinden binnen Enschede hebben we als Rooming.nl een oplossing hiervoor te vinden. Hierdoor is het concept zoals het nu staat ontstaan, namelijk direct contact tussen de huurder en verhuurder. Ons aanbod is zeer gevarieerd zodat we jouw het best kunnen ondersteunen.

Bezig met zoeken
1
Oude Deldenerweg (Enschede)
Appartement · Onbepaalde tijd
beschikbaar per 27-05-2019
Dit is een bemiddelaar · geplaatst: 21-07-2019 13:11
€750incl.
55 m²
2
Kuipersdijk (Enschede)
Appartement · Onbepaalde tijd
beschikbaar per 01-02-2019
Dit is een bemiddelaar · geplaatst: 21-07-2019 10:44
€550incl.
20 m²
3
Auskamplanden (Enschede)
Appartement · Onbepaalde tijd
beschikbaar per 02-07-2019
Dit is een bemiddelaar · geplaatst: 05-07-2019 10:04
€495incl.
25 m²
4
Wooldriksweg (Enschede)
Appartement · Onbepaalde tijd
beschikbaar per 24-01-2019
geplaatst: 24-01-2019 12:11
€800incl.
35 m²
5
Raadhuisstraat (Enschede)
Appartement · Onbepaalde tijd
beschikbaar per 03-12-2018
geplaatst: 03-12-2018 19:58
€500incl.
45 m²
6
Gronausestraat (Enschede)
Appartement · Onbepaalde tijd
beschikbaar per 16-09-2018
geplaatst: 16-09-2018 10:11
€430incl.
45 m²

Appartement huren zonder makelaar in Enschede?

Hoe werkt het precies? Bij Rooming vinden we het belangrijk dat er een transparante overeenkomst getekend wordt zonder dat hier bemiddelingskosten bij komen kijken van een derde partij. Wij zorgen door de communicatie direct te laten verlopen dat er geen extra kosten komen. Het gaat als volgt in zijn werk. De verhuurder benaderd ons en moet zich verifiëren via verschillende kanalen zoals Facebook en LinkedIn. Zo kun je dus naast in direct contact komen met de verhuurder ook zien wie het appartement verhuurd en of je met die persoon makkelijk een klik op kunt bouwen. Doordat zijn pagina gekoppeld is kun je jullie overeenkomsten bepalen.

Daarnaast hoef je niet meer dagen te wachten op mailtjes van de verhuurder maar kun je binnen enkele dagen alles al rond hebben, bijvoorbeeld over de WhatsApp. Wel is het van belang dat er een contract zwart op wit komt te staan. Wij van Rooming.nl vinden het belangrijk dat de overeenkomst zo gebruiksvriendelijk en betrouwbaar tot stand komt. Mocht je nou geen interesse hebben in een appartement kijk dan is naar een kamer in Enschede of een woning in Enschede

Particulier appartement huren Enschede

De site is zo ingericht dat je snel en gemakkelijk jouw voorkeuren aan kunt geven. Dit doe je door verschillende filters aan te zetten die worden getoond aan de linkerkant van de site. Wil je op zoek naar een goedkoop appartement in Enschede, dan pas je de prijs aan die jij wilt betalen voor het appartement. Mocht je nou niets vinden wat binnen jouw budget pas dan kun je ook nog zoeken op appartement huren in Hengelo of vind je een appartement in Deventer. Daarnaast wordt je als je ingelogd bent op de site op de hoogte gehouden van mogelijke woningen, kamers en appartementen binnen de regio.

Kwaliteit boven kwantiteit

Wij vinden het van belang dat wij goede kwaliteit kunnen leveren aan zowel de huurders als verhuurders. Daardoor willen wij onze dienst zo transparant en eerlijk mogelijk aanbieden. Zo kunnen wij beide partijen garanderen dat ze in goede handen zijn op Rooming.nl en ze hier de woning kunnen vinden die bij ze past. Doordat we kwaliteit bieden kun jij straks heel snel en simpel een woning vinden en voor je het weet is het contract al getekend en woon je in je nieuwe appartement in Enschede.