Appartement huren Groningen

Filters

Type woning
Huurprijs

0Min.

1500+Max.

Oppervlakte

0Min.

100+Max.

Opleverniveau
Beschikbaarheid
Overig
Verhuurder

Dat zijn wel erg weinig woningen... Zoek in een andere plaats of pas je voorkeuren aan

of stel je filters opnieuw in

Wil je een woning huren in groningen? In het bovenstaande overzicht vind je het totale Rooming aanbod van woningen in groningen. Het vinden van een woning te huur in groningen werkt heel eenvoudig. Als je een woning of kamer gevonden hebt kun je direct reageren en in contact komen met de verhuurder. Als je ingeschreven bent ontvang je automatisch nieuwe woningen te huur in je mailbox.

De stad Groningen

Groningen, de hoofdstad van de gelijknamige provincie, is de grootste stad van noordelijk Nederland. De stad Groningen telt wel meer dan 200.000 inwoners. Groningen staat bekend om zijn prachtige monumenten en bezienswaardigheden zoals de martinitoren, Nationaal Park Lauwersmeer en het Groninger Museum. De stad Groningen is een echte studentenstad, wat zorgt voor een bruisende sfeer. Ook in de sport is Groningen niet onbekend. Zo is de grootste en beste basketbalclub van Nederland gevestigd in Groningen.

Openbaar vervoer in Groningen (OV)

In Groningen is het openbaar vervoer goed geregeld. De stad kent drie treinstations: Groningen hoofdstation, Station Europark en Station Groningen Noord. De trein wordt door Groningers vooral gebruikt om van of naar de stad te reizen. De bus is dé manier om je weg te vinden binnen de provincie, de bus brengt je overal naartoe.

Appartement huren Groningen

Wil jij een appartement huren in Groningen? Rooming biedt een ruim aanbod aan appartementen te huur in Groningen. Of je nu een appartement zoekt in de binnenstad van Groningen of liever buiten het centrum wilt wonen, op onze website vind je altijd wel een appartement in Groningen die bij jou past. Wij maken het huren van een appartement in Groningen graag gemakkelijk én veilig!

Gemakkelijk en veilig huren in Groningen

Heb jij een geschikt appartement in Groningen gevonden? Dan kun je direct reageren op de advertentie. Je komt in contact met de verhuurder van het appartement en samen kunnen jullie, wanneer jullie dat beide willen, een bezichtiging inplannen voor het appartement in Groningen. Om te garanderen dat alle verhuurders legitiem zijn, worden alle verhuurder door team Rooming zelf geverifieerd en gecontroleerd. Heb jij toch twijfels over de echtheid van een advertentie of verhuurder? Je kun een verhuurder of advertentie gemakkelijk rapporteren, wij zullen de advertentie of verhuurder dan verder voor jou onderzoeken.

Ruim aanbod aan appartementen in Groningen

Het huren van een appartement in Groningen biedt vele voordelen; er is in Groningen van alles te beleven. Groningen kent veel verschillende buurten, welke allemaal een gezellige maar unieke sfeer hebben. Op Rooming kun je dagelijks zoeken naar een geschikt appartement tussen een zeer ruim aanbod aan appartementen in Groningen. De overzichtspagina van alle huurappartementen in Groningen op de website van Rooming is altijd up-to-date. Zo bekijk je altijd het nieuwste aanbod.

Gemakkelijk zoeken in Groningen

Appartement in Groningen gezocht? Appartementen die in Groningen te huur staan kun je op Rooming gemakkelijk zoeken en bekijken. Door gebruik te maken van de filters kun je jouw zoekopdracht gemakkelijk specificeren. Wanneer je filters juist hebt ingesteld, tonen wij jou enkel de appartementen in Groningen die aan jouw ingevulde criteria voldoen.