Appartement huren Leiden

Filters

Type woning
Huurprijs

0Min.

1500+Max.

Oppervlakte

0Min.

100+Max.

Opleverniveau
Beschikbaarheid
Overig
Verhuurder

Wil je een woning huren in leiden? In het bovenstaande overzicht vind je het totale Rooming aanbod van woningen in leiden. Het vinden van een woning te huur in leiden werkt heel eenvoudig. Als je een woning of kamer gevonden hebt kun je direct reageren en in contact komen met de verhuurder. Als je ingeschreven bent ontvang je automatisch nieuwe woningen te huur in je mailbox.

De stad Leiden

Leiden, gelegen in het noordwesten van de provincie Zuid-Holland, is een echte studentenstad. De stad heeft zelfs de oudste universiteit van Nederland. Leiden is bekend door de binnenstad met de karakteristieke grachten, de monumentale grachten en hofjes. Leiden telt in totaal vijf onderwijsinstellingen voor studenten: vier hogescholen en één universiteit. Er is van alles te doen in Leiden, zo zijn er wel 75 cafés, acht musea, drie bioscopen en drie theaters.

Openbaar vervoer in Leiden (OV)

Het openbaar vervoer in Leiden bestaat uit een spoorwegsysteem en stads- en streekbuslijnen. Leiden Centraal wordt gezien als één van de drukste stations van West-Nederland, je kunt vanaf Leiden Centraal naar veel binnenlandse bestemmingen toe reizen. Zo ben je in 10 minuten in Den Haag en in 35 minuten in Amsterdam wanneer je vanaf Leiden centraal met de trein reist.

Appartement huren Leiden

Wil jij een appartement huren in Leiden? Op de website van Rooming vind je een ruim aanbod aan appartementen te huur in Leiden. Of je nu een appartement zoekt in de binnenstad, bijvoorbeeld aan rapenburg of de Langegracht, of dat je liever een appartement buiten de stad wilt huren, op Rooming vind je alles wat je zoekt. Op Rooming is het huren van een appartement gemakkelijk én veilig.

Gemakkelijk én veilig huren in Leiden

Heb jij het appartement gevonden dat je zocht? Dan kun je direct reageren op de advertentie. Zo kom je in contact met de verhuurder en kunnen jullie samen een bezichtiging inplannen, mits jullie dat beide willen natuurlijk. Alle verhuurders in Leiden worden door team Rooming zelf gecontroleerd en geverifieerd. Zo weet je altijd zeker dat de verhuurder van het appartement legitiem is. Twijfel je toch over de echtheid van een advertentie of een verhuurder? Je kunt een advertentie of verhuurder gemakkelijk rapporteren. Wij zullen de verhuurder dan verder voor jou onderzoeken.

Ruim aanbod aan appartementen in Leiden

Een appartement huren in Leiden biedt veel voordelen. Er is in Leiden namelijk van alles te doen. Leiden kent veel verschillende buurten met allen een eigen sfeer. Zo is ook elke buurt anders om in te wonen. Leiden heeft een ruim en gevarieerd aanbod aan appartementen. Op Rooming vindt ieder wel een geschikt appartement. De overzicht pagina van alle appartementen in Leiden is altijd up-to-date. Zo kun je altijd kiezen uit het nieuwste aanbod aan appartementen te huur in Leiden.

Gemakkelijk zoeken in Leiden

Ben je op zoek naar een appartement in Leiden? Je kunt op het platform van Rooming gemakkelijk zoeken. Door gebruik te maken van onze handige filters kun je gemakkelijk een zoekopdracht specificeren. Wanneer je de filters hebt ingesteld tonen wij jou enkel de appartementen in Leiden die voldoen aan jouw ingevulde criteria.