Verhuren was nog nooit zo eenvoudig

Al 12 jaar lang zorgt Rooming dat het verhuren van appartementen gemakkelijker en gebruiksvriendelijker verloopt. Hoe? U plaatst uw appartement kosteloos online, Rooming voert de marketingactiviteiten uit en de zoektocht naar de ideale huurder kan van start gaan.

Door middel van onze ‘slimme functies’ vergroot Rooming uw bereik. De omschrijvingen van uw appartementen worden herschreven en vervolgens automatisch vertaald naar het Engels en Duits (zo creëren wij meer bereik onder expats). De automatische koppelingen van Rooming zorgen ervoor dat uw data van appartementen automatisch wordt doorgevoerd naar onze social media-kanalen. Is er een match? Wij brengen u en de huurder met elkaar in contact, via het interne berichtensysteem kunt u direct reacties ontvangen van de huurder (of via eigen kanalen).

Image name

Rooming statistieken

Stat icon

344.184+

Aantal zoekende huurders

Stat icon

87.926+

Aantal zoekende starters

Stat icon

53.649+

Aantal zoekende professionals

Stat icon

59+

Aantal woningen

Verhuren op Rooming.

Je hebt direct contact met de huurder

Rooming is dé match-maker tussen u als verhuurder en huurder. Wanneer er een match plaatsvindt kunt u er bij het verhuren van een appartement zelf voor kiezen om de communicatie via het berichtensysteem van Rooming voort te zetten of via een ander communicatiekanaal.

Weet aan wie je verhuurt

De huurders die op zoek zijn naar een appartement op Rooming beschikken over een uitgebreid profiel. Aan de hand van een volledig overzicht kunt u kunt zelf de juiste potentiële huurders filteren en selecteren. Wij sturen alleen de beste kandidaten door; degenen die voldoen aan uw wensen en eisen. Door middel van de huurdersprofielen kunt u zelf een voorselectie maken van interessante huurders.

Zo weet u precies aan wie u een appartement verhuurt.

Image name

Appartement verhuren als makelaar?

Wil u als makelaar meerdere appartementen verhuren? Het platform Rooming heeft meerdere functionaliteiten om de geschikte huurder te vinden. Wij maken het mogelijk om automatisch appartementen te importeren vanuit uw makelaarssoftware of website, hierdoor kunt u gebruikmaken van een uitgebreider profiel.

17.492 makelaars zijn al aangesloten, sluit u ook aan?

Meer informatie
Image name

U wilt als makelaar een woning plaatsen?

Makelaars info

Meer informatie over Rooming

Verder lezen