Rooming, wissen an wen man vermietet.

Het is tijd voor vernieuwing, tijd voor een woning (ver)huur platform die het net iets anders aanpakt. Een platform dat door gebruik te maken van de laatste technieken en inzichtelijke afbeeldingen, voor snellere matches zorgt.

Voor Verhuurders betekent dit een plek waarbij huurders snel en eenvoudig gevonden kunnen worden. Door een handig Dashboard, kan de Verhuurder de vele reacties en advertenties vanuit één centrale plek managen. Eindeloos ge-Email behoort dus tot het verleden. Ook biedt Rooming informatie over eventuele gezamenlijke vrienden met potentiele huurders, kan je als Verhuurder zelf opzoek naar een passende huurder en worden er direct leuke faciliteiten bij je aangeboden advertentie(s) vertoond. Vergeet die veels te dure makelaar! Het is veel te leuk om met Rooming zelf en gratis de verhuur van je woning(en) te verzorgen.

Ook voor de Huurder biedt Rooming een plek waar eenvoud voorop staat. Door een koppeling met Facebook maak je als Huurder in minder dan 1 minuut een gratis profiel aan. Daarnaast kan er direct vanuit een overzichtelijk Dashboard gereageerd worden op de aangeboden kamers, woningen, of appartementen. Uitpuilende mailboxen, of per ongeluk verwijderde mailtjes behoren tot het verleden!

Rooming legt de focus op gebruikersgemak en betrouwbaarheid, waardoor een uniek platform is ontstaan. Een woning(ver)huur platform waar je weet van wie je huurt en aan wie je verhuurt.