Woning huren Nijmegen

Nijmegen

Woning huren Nijmegen


Wonen in Nijmegen is erg gewild. Studenten kunnen zich prima vermaken zowel overdag als ’s avonds. Niet alleen jongeren willen graag in Nijmegen wonen, maar ook ouderen. Alleen is het soms erg lastig om aan een huur-of koophuis te komen in Nijmegen. Als je geluk hebt, heb je connecties die jou in contact kunnen laten brengen met anderen. Als je deze privilege niet hebt, dan kunnen wij jou wellicht verder helpen!
 

Bezig met zoeken
1
Schoutstraat (Nijmegen)
Volledige woning · Tijdelijk
van 01-10-2018 tot 01-10-2019
geplaatst: 24-06-2018 14:30
€2.035incl.
150 m²

Voordelen van huren bij Rooming.nl


Op Rooming.nl is alles geoptimaliseerd voor jou om zo snel mogelijk een nieuwe woning in Nijmegen te vinden. Via ons kan je eenvoudig contact opnemen met een huurder of verhuurder. Het enige wat jij hoeft te doen is kosteloos een account aan te maken. Vanaf dat moment kan je direct op zoek gaan naar een woning. Als je iets op het oog hebt, wacht dan niet te lang en stuur een bericht naar de contactpersoon van de woning. Je hoeft je geen zorgen te maken over de betrouwbaarheid van de woning of contactpersoon. Onze eis is namelijk dat een nieuw account geverifieerd wordt door middel van een social media koppeling of geldig telefoonnummer. Met een Facebook koppeling kan jij zien of je gemeenschappelijke vrienden hebt met de ander. Daarnaast hoef jij geen gebruik te maken van je privé emailadres om contact op te nemen met iemand, want al het contact loopt via onze website. Ook checken wij steekproefsgewijs of de woning veilig en bewoonbaar is.

Onze leden op Rooming.nl vinden al erg snel hun nieuw onderkomen. De meeste mensen vinden al binnen één week een woning! Dit geeft aan dat het contact tussen beide partijen erg snel gaat en betrouwbaar is. Ook komen er dagelijks nieuwe woningen bij, dus als je echt actief bezig bent met zoeken, bekijk de woningen op onze website dan ook elke dag.Gratis woning verhuren


Waarschijnlijk vraag jij je af wat het nou kost om jouw woning online te zetten op onze website. Het mooie is dat wij hier namelijk helemaal niets voor vragen! Op het moment dat een potentiele huurder op jouw woning wilt reageren, dient er genoeg reactietegoed op zijn of haar account te staan. Dit kan de huurder doen door een abonnement af te nemen. Er kan gekozen worden uit 3 verschillende abonnementen. De prijzen variëren van €19,95 voor 2 weken tot €29,95 voor 2 maanden. Zo kan de huurder zelf bepalen hoelang hij/zij actief wilt blijven zoeken en reageren op woningen in Nijmegen op onze website.Woning huren nabij Nijmegen


Stel dat jij al weken of misschien maanden aan het zoeken bent naar een woning, maar je zoektocht eindigt zonder resultaat, dan zijn er twee mogelijkheden. Het is wellicht een idee om buiten Nijmegen te kijken voor een appartement. Dit betekent niet dat je 100 kilometer verder op moet kijken, maar je kunt bijvoorbeeld in Arnhem of Den Bosch kijken voor huurwoningen. Ook wij van Rooming.nl doen ons best om jou ook in deze steden verder te helpen. De tweede mogelijkheid is om jouw zoektocht minder specifiek te maken. Stel dat je zocht op een volledige woning voor jezelf, maar deze niet kon vinden, dan kan je overwegen om eventueel voor een appartement of een kamer te kiezen. Deze opties kan je aanvinken in het menu aan de linkerkant van deze pagina.