Verhuren was nog nooit zo eenvoudig

Al 12 jaar lang zorgt Rooming ervoor dat het verhuren van een volledige woning voor u gemakkelijker en gebruiksvriendelijker verloopt. Hoe maken wij dit mogelijk voor u? Kosteloos plaatst u uw volledige woning online, Rooming zorgt voor het uitvoeren van de marketingactiviteiten en vervolgens kunnen de reacties binnenstromen voor uw volledige woning.

Rooming beschikt over ‘slimme functies’ om zo uw bereik te vergroten. Alle beschrijvingen van volledige woningen die u als verhuurder plaatst worden herschreven en vervolgens automatisch vertaald naar het Engels en Duits. Op deze manier wordt er meer bereik gecreëerd voor de expats. Rooming beschikt over verschillende koppelingen die uw data automatisch doorvoeren, online plaatsen en verwerken. Vindt er een match plaats? Rooming brengt u met de huurder in contact, de communicatie kan verder verlopen via het berichtensysteem.

Een volledige woning verhuren is nog nooit zo simpel geweest.

Image name

Rooming statistieken

Stat icon

344.184+

Aantal zoekende huurders

Stat icon

87.926+

Aantal zoekende starters

Stat icon

53.649+

Aantal zoekende professionals

Stat icon

59+

Aantal woningen

Verhuren op Rooming.

Je hebt direct contact met de huurder

Rooming voert de match uit tussen u als verhuurder en huurder. Bij het plaatsvinden van een match kunt u er als verhuurder van de volledige woning zelf voor kiezen hoe de communicatie verder verloopt; via het berichtensysteem van Rooming of via een ander communicatiekanaal.

Weet aan wie je verhuurt

Alle woningzoekenden op Rooming beschikken over een huurdersprofiel. Op dit profiel worden de interesses besproken, maar u kunt eventuele gemeenschappelijke vrienden via Facebook zien. Rooming stuurt alleen de beste kandidaten door die voldoen aan uw wensen en eisen. De huurdersprofielen stellen u in staat om een voorselectie te maken van interessante huurders.

Zo weet u precies aan wie u een volledige woning verhuurt.

Image name

Volledige woning verhuren als makelaar?

Wilt u als makelaar meerdere woningen verhuren? Op het platform van Rooming heeft u meer functionaliteiten om de geschikte huurder te vinden. Wij maken het mogelijk om automatisch woningen te importeren vanuit uw makelaarssoftware en kunt u gebruikmaken van een uitgebreider profiel.

Meer informatie
Image name

U wilt als makelaar een woning plaatsen?

Makelaars info

Meer informatie over Rooming

Verder lezen