Kamer huren Hilversum

Hilversum

Kamer huren in Hilversum

Wil je een kamer huren in Hilversum? Bekijk dan het aanbod op verhuurplatform Rooming. De stad Hilversum staat natuurlijk bekend als dé mediastad van Nederland. Maar Hilversum heeft meer te bieden dan de verschillende mediastudio’s. Onder andere een bruisend centrum vol winkels en leuke horeca zaakjes en in de omgeving van de stad veel mooie natuur. Redenen genoeg om op zoek te gaan naar een kamer in Hilversum.

Bezig met zoeken
1
Oude Doelen (Hilversum)
Kamer · Onbepaalde tijd
beschikbaar per 02-02-2020
geplaatst: 02-02-2020 11:05
€510incl.
12 m²
2
Veenshof (Hilversum)
Kamer · Onbepaalde tijd
beschikbaar per 19-09-2018
geplaatst: 19-09-2018 04:49
€485incl.
23 m²
3
Herenstraat (Hilversum)
Kamer · Onbepaalde tijd
beschikbaar per 08-05-2018
geplaatst: 08-05-2018 10:58
€590incl.
12 m²
4
Kolenstraat (Hilversum)
Kamer · Tijdelijk
van 01-02-2018 tot 01-09-2018
geplaatst: 10-01-2018 10:54
€325incl.
10 m²

De stad Hilversum

De belangrijkste plaats in Het Gooi is de stad Hilversum. Met zo’n 90.000 inwoners is het een flinke stad te noemen. De bereikbaarheid van zowel Amsterdam als Utrecht is vanuit Hilversum goed. In het centrum is een groot winkelcentrum te vinden met winkels zoals de Primark en H&M. Bovendien zijn er veel horecazaken en cafés te vinden. Stappen in Hilversum kan in een van de vele clubs of kroegen op de Groest. Hilversum staat noemt zichzelf soms tuinstad door de vele huizen met tuinen. Buiten het centrum bevinden zich enkele villawijken met prestigieuze huizen, vaak bewoond door BN’ers. 

Kamers in Hilversum

Naast een hoop woningen en appartementen zijn er ook veel kamers te huur in Hilversum. Ideaal wanneer je een opleiding gaat doen of een stageplek in Hilversum hebt gevonden. Afhankelijk van je wensen kun je op zoek gaan naar een beschikbare kamer. Je kunt een kamer huren in een studentenhuis of bij een andere verhuurder. Bij Rooming kun je gemakkelijk zoeken door filters in te stellen. Zoek je bijvoorbeeld een gemeubileerde kamer of een kamer die je geheel naar eigen wens kunt inrichten? Vink je keuzes aan en zie direct het beschikbare aanbod. 

Kamers huren in Hilversum voor studenten

Ook studenten maken een goede kans om een geschikte kamer te vinden in Hilversum. Er zijn verschillende kamers te vinden in studentenhuizen. De studentenhuizen staan vaak in de buurt van scholen. Daarnaast kun je ook terecht bij een groot aantal particuliere verhuurders en tussenpersonen. Tijdens het zoeken kun je aangeven met hoeveel personen je samen wilt wonen en je kun je ook andere voorkeuren aangeven. Bijvoorbeeld wanneer je een huisdier mee wilt nemen.

Een kamer huren via Rooming

Rooming is een uniek huurplatform waarbij transparantie en betrouwbare verhuurders centraal staan. Door verhuurders bij de aanmelding om Rooming te verifiëren kan een transparant aanbod worden gerealiseerd. Zoek je een kamer en wil je reageren op het aanbod? Maak dan binnen 1 minuut een profiel aan. Dit kan gemakkelijk door je aan te melden via Facebook.

Als je een Rooming profiel hebt aangemaakt kun je direct reageren op kamers. Wanneer de verhuurder in gaat op je reactie komen jullie direct in contact met elkaar. Het contact kan vervolgens via de Rooming site verlopen of voortgezet worden via social media of de telefoon. Je bent hier vrij in en hoeft dit niet per se via onze site te laten verlopen.

Begin vandaag nog met het reageren op kamers in Hilversum. Heb je een vraag over Rooming of een kamer huren? Stel je vraag gerust via onze contactpagina.