Kamer huren Leiden

Leiden

Ga je binnenkort studeren aan de universiteit in Leiden of aan de Hogeschool Leiden? Dan is de volgende stap om op kamers te gaan in deze bijzondere stad. Want wat is nou beter dan zelfstandig worden en kunnen doen wat je zelf wil? Samen met andere studenten van dezelfde leeftijd met dezelfde interesse in één huis wonen. Dat klinkt als muziek in de oren. Voor het zo ver is moet je eerst een kamer vinden. In studentensteden zoals Leiden kan dit een hele klus zijn. Vaak moet je deelnemen aan hospiteeravonden en is de concurrentie zo groot dat je geen kans maakt. Bij Rooming vind je eenvoudig een geschikte kamer in Leiden die aan jouw wensen voldoet.

Bezig met zoeken
1
Rijnsburgersingel (Leiden)
Kamer · Onbepaalde tijd
beschikbaar per 23-02-2020
geplaatst: 05-04-2020 19:48
€600incl.
50 m²
2
Herenstraat (Leiden)
Kamer · Onbepaalde tijd
beschikbaar per 22-03-2020
geplaatst: 22-03-2020 07:28
€500incl.
20 m²
3
Oude Rijn (Leiden)
Kamer · Onbepaalde tijd
beschikbaar per 03-08-2018
geplaatst: 03-08-2018 22:04
€480incl.
23 m²
4
Cleveringaplaats (Leiden)
Kamer · Onbepaalde tijd
beschikbaar per 15-11-2017
geplaatst: 15-11-2017 13:56
€460incl.
10 m²

Een kamer in Leiden huren op Rooming

Het aanbod op Rooming wordt regelmatig bijgewerkt zodat het aanbod actueel wordt weergegeven. Het aanbod aan kamers in Leiden varieert tussen kamers die voor bepaalde tijd gehuurd kunnen worden en kamers die voor onbepaalde tijd kunnen worden gehuurd. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een kale, gestoffeerde of gemeubileerde kamer. Kamers in Leiden die voor bepaalde tijd verhuurd worden zijn vaak gemeubileerd te huren. Op die manier hoef je geen meubels aan te schaffen voor een paar maanden. 

Rooming zoekt geschikte kamers

Wanneer je op zoek bent naar een kamer kan je zelf rechtstreeks reageren op het actuele aanbod van kamers in Leiden. Je zal dan direct in contact komen met de verhuurder. Als je je aanmeldt bij Rooming vul je onder andere je woonwensen in waardoor Rooming ook jouw eisen aan een kamer in Leiden weet. Op die manier zal er door Rooming een match worden gemaakt tussen jou en een verhuurder. Je zal dan bij de verhuurder worden voorgesteld. De woningeigenaar in Leiden krijgt tevens de mogelijkheid om jou te benaderen. Wanneer er een nieuwe interessante kamer in Leiden beschikbaar komt, zal je hier direct bericht van ontvangen.

Eenvoudige communicatie via het Dashboard

Een kamer huren kan erg gemakkelijk bij Rooming. Rooming verzorgt matches tussen verhuurder en woningzoekenden. Wanneer er een match is gemaakt zal de verdere communicatie tussen jullie verlopen. Hier komt geen makelaar of andere partij tussen. De communicatie verloopt in eerste instantie via het Dashboard. Op die manier ontvang je niet alle mails in je persoonlijk mailbox. Via het Dashboard kan je eenvoudig mailen met de verhuurder. Al het contact is hier overzichtelijk te vinden en managen.

Geen inschrijftijd, hospiteeravonden of inkomenseis

Ben je het ook zat om steeds te hospiteren en vervolgens een teleurstellend berichtje te ontvangen dat je het toch niet bent geworden? Bij Rooming hoef je niet te hospiteren om in aanmerking te komen met een kamer in Leiden. Ook is het niet nodig om inschrijftijd op te bouwen wat bij veel andere partijen wel het geval is. Als je een woning hebt gevonden die aan jouw eisen voldoet kan je hier direct op reageren. Doordat je op Rooming een woning particulier maar ook via een bemiddelaar kunt huren, hoef je niet aan een inkomenseis te voldoen.