Kamer huren Maastricht

Filters

Type woning
Huurprijs

0Min.

1500+Max.

Oppervlakte

0Min.

100+Max.

Opleverniveau
Beschikbaarheid
Overig
Verhuurder

Dat zijn wel erg weinig woningen... Zoek in een andere plaats of pas je voorkeuren aan

of stel je filters opnieuw in

Wil je een woning huren in maastricht? In het bovenstaande overzicht vind je het totale Rooming aanbod van woningen in maastricht. Het vinden van een woning te huur in maastricht werkt heel eenvoudig. Als je een woning of kamer gevonden hebt kun je direct reageren en in contact komen met de verhuurder. Als je ingeschreven bent ontvang je automatisch nieuwe woningen te huur in je mailbox.

De stad Maastricht

Maastricht, gelegen in het zuiden van Nederland, is de hoofdstad van de provincie Limburg. Maastricht telt méér dan 120.000 inwoners en is daarmee de grootste gemeente van de provincie Limburg. Maastricht ligt aan de maas, waar het ook zijn naar aan te danken heeft. De stad Maastricht heeft een lange en veelbewogen geschiedenis, dit kun je aflezen aan de historische gebouwen en kunstschatten in kerken en musea. De stad wordt door de rest van Nederland vaak gezien als “buitenlands”, dit komt vooral door zijn ligging vlakbij België en Duitsland, de afwijkende geschiedenis en de ingewikkelde taalsituatie. Maastricht heeft één universiteit: Maastricht Universiteit.

Openbaar Vervoer in Maastricht (OV)

Maastricht heeft een zéér uitgebreid openbaar-vervoersplan. In de binnenstad van Maastricht kun je reizen met de metro, bus en tram. Wanneer je naar of uit Maastricht reist kun je het beste gebruik maken van de trein.

Kamer huren in Maastricht

Ben jij op zoek naar een kamer te huur in Maastricht? Op Rooming vind je een ruim aanbod aan kamers in Maastricht. Zoek jij een kamer in Belvédère, de Binnenstad, Campagne, Jekerkwartier of Randwyck? Op de website van Rooming vind je een ruim aanbod aan kamers te huur in Maastricht. Zo maken wij een kamer huren in Maastricht voor jou makkelijk én veilig.

Gemakkelijk én veilig huren in Maastricht

Wanneer jij een geschikte kamer in Maastricht hebt gevonden kun je direct reageren op de advertentie. Zo kom jij in contact met de verhuurder en kunnen jullie samen, mits wenselijk, een bezichtiging inplannen voor de kamer in Maastricht. Alle verhuurders worden door team Rooming zelf geverifieerd en gecontroleerd. Zo weet jij zeker dat de verhuurder legitiem is! Twijfel je toch over de echtheid van een kamer óf een verhuurder, dan kun jij de verhuurder rapporteren. Wij zullen de verhuurder dan verder voor jou onderzoeken.

Ruim aanbod aan kamers in Maastricht

Een kamer huren in Maastricht biedt vele mogelijkheden; er is in Maastricht veel te beleven. Maastricht heeft een zeer ruim en gevarieerd aanbod aan kamers. Rooming biedt een ruim aanbod aan kamers in Maastricht aan, zo kun jij eenvoudig én veilig jouw geschikte kamer in Maastricht vinden. Of jij nu een kamer in Maastricht gemeubileerd of gestoffeerd wilt huren; de overzicht pagina van alle kamers in Maastricht is altijd up-to-date. Een kamer die in Maastricht te huur wordt aangeboden staat dus ook werkelijk te huur.

Gemakkelijk zoeken in Maastricht

Een kamer in deze zuidelijke stad in Nederland kun je via Rooming gemakkelijk zoeken. Gebruik onze filters om jouw zoekopdracht te specificeren. Wanneer je onze filters hebt ingesteld tonen wij jou enkel de kamers in Maastricht die aan jouw ingevulde criteria voldoen.