Kamer huren Utrecht

Utrecht
Like de facebook pagina Rooming utrecht om als eerste op de hoogte zijn van nieuwe woningen!

Kamer huren in Utrecht

Wil je een kamer huren in Utrecht? Dan ben je bij Rooming op het juiste adres! Utrecht is een zeer populaire stad voor jong en oud. Steeds meer starters en studenten kiezen ervoor om naar Utrecht te verhuizen. Met een bruisende binnenstad vol met populaire winkels, horecagelegenheden en clubs is er altijd wat te doen in Utrecht. Door de toename aan populariteit en de krappe woningmarkt, kan het lastig zijn om een geschikte kamer te vinden. Op het unieke platform van Rooming is er gelukkig wel een breed aanbod te vinden aan diverse kamers in heel Utrecht. Bekijk het aanbod en vind je perfecte kamer.


 

Bezig met zoeken
1
Korte Nieuwstraat (Utrecht)
Kamer · Onbepaalde tijd
beschikbaar per 15-02-2020
geplaatst: 20-02-2020 13:45
€700incl.
50 m²
2
Stadionlaan (Utrecht)
Kamer · Onbepaalde tijd
beschikbaar per 16-10-2019
geplaatst: 16-10-2019 06:08
€700incl.
10 m²

De stad Utrecht

Utrecht is een centraal gelegen stad dichtbij de Randstad, het wordt ook wel het kloppende hart van Nederland genoemd. Utrecht is zowel een stad als een gemeente en een Provincie in Nederland. De stad Utrecht is redelijk klein met 352.795 inwoners. Desondanks zijn er ontzettend veel bezienswaardigheden in Utrecht. Naast de historische monumenten zoals Fort Vechten en de verschillenden musea zijn er talloze forten en kastelen, die je kan bezoeken. Langs de grachten van Utrecht zijn er diverse cafés en terrassen te vinden. En in de zomer worden verschillende festivals en concerteren gehouden. Met andere woorden er is altijd wat te doen in Utrecht. 

 

Kamers in Utrecht

In de binnenstad en omstreken van Utrecht zijn er veel verschillende kamers te vinden. Ben je op zoek naar een volledig gemeubileerde kamer dan kan je dat aangeven op Rooming.nl. Richt je liever zelf je kamer in, dan is dat ook mogelijk. Op Rooming.nl bieden particulieren en bemiddelaars hun kamer aan. Vind gemakkelijk een kamer in de buurt van de universiteit of het uitgaansgebied. Door te filteren op adres en in te zoomen op de kaart kun je zien of een kamer aangeboden wordt in het gebied waar je voorkeur ligt. Wanneer je nog niet zeker bent over waar je in Utrecht wil wonen, dan is het een goed idee om eerst te gaan oriënteren in de stad. 

 

Studentenkamers huren in Utrecht

Utrecht wordt langzamerhand dé nieuwe studentenstad van Nederland. Dit komt mede de universiteiten en hogescholen die in Utrecht zijn gevestigd. Ga je binnenkort studeren in Utrecht dan kom je in aanmerking voor een studentenkamer in een studentencomplex. De studentenkamers zijn vaak dicht bij de universiteit, hierdoor is het makkelijk om vanuit huis naar school te gaan. Het maakt niet uit of je voor een lange of korte periode gaat studeren, het is altijd mogelijk om een kamer te huren. Of je nou alleen wil wonen of liever samen met je vrienden het is allemaal mogelijk. Op de pagina kan je via een filter aangeven met hoeveel personen je zou willen wonen. Verder kunnen de kamers gefilterd worden op basis van andere factoren zoals een eigen woonkamer, eigen badkamer, huisdieren welkom, internet en nog veel meer. 

 

Woning of appartement huren in Utrecht

Is een kamer toch net iets te klein om in te wonen of ben je op zoek naar een starterswoning? Rooming heeft naast kamers ook een ruim aanbod aan woningen en appartementen in Utrecht. De wachttijden voor een sociale huurwoning kan oplopen tot ruim 5 jaar. Hierdoor kan het een erg moeilijk zijn om in Nederland als starter om uit huis te gaan. Omdat de woningen of appartementen op Rooming door particulieren of bemiddelaars worden aangeboden, heb je niet te maken met een wachttijd. Bekijk het aanbod, selecteer je wensen en reageer op een woning naar keuze. Bij gelijke interesse kan de verhuurder al binnen één dag reageren op je verzoek. Dit proces is een stuk eenvoudiger en dan wanneer het via een woningcorporatie gaat. Daarnaast hoeven er geen makelaarskosten of andere kosten betaald te worden. Het zoeken van een woning is geheel gratis bij Rooming. 

 

Een kamer huren via Rooming

Rooming maakt de zoektocht naar een kamer, woning of appartement eenvoudig. Dit is ook waar Rooming naar streeft. Huurders en verhuurders moeten elkaar makkelijk en snel kunnen vinden. En dit is mogelijk omdat er gewerkt wordt met de laatste technieken en het gebruik van inzichtelijke afbeeldingen. 

Direct in contact komen met betrouwbare verhuurders

Huurders kunnen gratis een account aanmaken op Rooming en hun account koppelen met Facebook. Via het persoonlijke dashboard kan er gereageerd worden op verschillende kamers. Wanneer er een match is, kan de verhuurder ervoor kiezen om het contact te laten verlopen via Rooming of Facebook Messenger. Dit maakt het contact een stuk persoonlijker dan wanneer en op en neer gemaild wordt. 

Verhuurders kunnen alleen hun kamer op Rooming plaatsen nadat zij hun telefoonnummer of social media account hebben geverifieerd bij de aanmelding. Hierdoor weet je al huurder dat de verhuurders betrouwbaar zijn en dat het aanbod transparant is. 

Kom je er niet helemaal uit, neem dan contact met ons op. Rooming denkt altijd met je mee bij het zoeken van een kamer.