Title icon

Rooming helpt
met verhuren

Wat betekenen wij
voor u?

Stat icon

59+

Aantal woningen

Stat icon

344.184+

Aantal zoekende huurders

Stat icon

900k+

Jaarlijkse bezoekers

Rooming als dé match-maker

Na twaalf-jaar lange ervaring weet Rooming hoe belangrijk het is om de juiste huurder te vinden voor de juiste woning.

Op ons online (ver)huurplatform krijgen wij dagelijks vraag naar het aanbod van nieuwe woningen. Wij voorzien altijd in de vraag van woningzoekenden. Daarom zijn er ondertussen al veel makelaars aangesloten bij Rooming waarvan wij de marketingactiviteiten uit handen nemen. Sluit u ook aan?

Image name

De extra voordelen als makelaar

Image name
Title icon

Vertalingen

Uw advertenties worden
gratis door ons vertaald

Image name
Title icon

Dashboard

U krijgt toegang tot een
overzichtelijk dashboard

Image name
Title icon

Matchen

Wij streven ernaar een
perfecte huurder te vinden

Image name
Title icon

Marketing

Wij delen vrijblijvend uw kamers
op onze kanalen

Image name
Title icon

Koppeling

Automatisch uw
woningen op rooming

Kosteloos via koppeling uw aanbod
op Rooming?

Door onze uitgebreide functionaliteiten kunt eenvoudig, automatisch en geheel vrijblijvend uw volledige woningaanbod plaatsen op ons (ver)huurplatform.

De koppeling van Rooming zorgt ervoor dat uw data automatisch wordt doorgevoerd, online geplaatst en verwerkt. De koppeling zorgt ook voor dat u de communicatie met woningzoekenden vanuit een eigen software kan reguleren.

Koppeling aanvragen
Image name

Uw woning, onze advertenties

De woningzoekende op Rooming beschikken over een uitgebreid huurdersprofiel. Op dit profiel worden uitgebreid interesses, eventuele gemeenschappelijke vrienden en meer interessante informatie weergeven over de woningzoekende.

Door deze beschikbare informatie kunt u zelf een voorselectie maken van potentiële huurders die overeenkomen met uw ideale huurderprofiel. Vindt er een match plaats? Dan kunt u zelf de potentiële huurder uitnodigen voor een bezichtiging via het berichtensysteem, een eigen gekoppelde software of via de mail.

U plaats dus de advertentie op Rooming en wij genereren de match; verhuren is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Image name

Snel en eenvoudig verhuren

Door kosteloos uw marketingactiviteiten uit handen te nemen in combinatie met onze slimme functies, creëren wij voor u intens bereik. Dit bereik zorgt voor een toestroom aan waardevolle reacties op uw aangeboden woning; voor dat u het weet is de woning verhuurd.

Rooming zorgt door middel van de koppeling dat de vele reacties en advertenties vanuit één centrale plek gemanaged kan worden. U kunt simpelweg gebruikmaken van een intern dashboard en een berichtensysteem, zodat communiceren met een potentiële huurder altijd mogelijk is. Maakt u liever gebruik van eigen communicatiemiddelen? Dan zorgt Rooming uiteraard dat de reacties binnenkomen per e-mail.

Image name