Over Rooming

Dit is Rooming.

Rooming is hét online platform waar het huren en verhuren van een woning bijeenkomt. Ons slimme matching-systeem zoekt voor jou de perfecte woning, of de perfecte huurder. Ons principe is heel simpel; je weet van wie je huurt óf aan wie je verhuurt.

Sinds 2013 staan wij met een professionele, innoverende en ervaren team voor jou klaar. Wij streven naar een gebruiksvriendelijk en betrouwbaar platform dat inspeelt op de laatste technieken en dat zorgt voor de beste match tussen huurders en verhuurders. Door het verifiëren en controleren van al ons aanbod, zorgen wij dat jij in een vertrouwde omgeving kunt huren of verhuren.

Image name

Hoe wij kunnen helpen

Image name
Title icon

Automatiseren

Het verhuurproces
automatiseren

Image name
Title icon

Matchen

De huurder matchen
met de verhuurder

Image name
Title icon

Matchen

De huurder matchen
met de verhuurder

Wij zijn Rooming.

Al 12 jaar lang staan wij met ons professionele, innoverende en ervaren team klaar voor de Nederlandse woningmarkt.

Wij streven naar een gebruiksvriendelijk en betrouwbaar platform dat inspeelt op de laatste technieken en zorgt voor de beste match tussen huurder en verhuurder.

Ons team werkt dagelijks aan het verbeteren en optimaliseren van Rooming. Vragen? Neem gerust contact met ons op.

Image name

Wist je dit?

Stat icon

59+

Woningen, appartementen,
kamers, studio's, anti kraak

Stat icon

344.189+

Potentiële huurders

Stat icon

900k+

Jaarlijkse bezoekers

Waarom Rooming?

Rooming is ontwikkeld om jou – zo zorgeloos mogelijk – een woning te laten huren of verhuren. Dit platform is gemaakt door experts en dat is zichtbaar; dit zijn enkele voordelen van ons platform:

Uitgebreid aanbod
Op Rooming kun je kiezen uit een zeer divers, uitgebreid aanbod aan woningen. Van kamers tot volledige woningen, van Amsterdam tot in Groningen. Op Rooming vind je kamers, appartementen, volledige woningen, studio’s en anti kraak woningen. Op Rooming kan iedereen de perfecte woning vinden!

Veiligheidsgarantie
Het zoeken naar jouw perfecte woning kan het risico van oplichting met zich meebrengen. Rooming streeft naar een betrouwbaar en veilig platform, waar gebruikers het (ver)huurproces in een veilige online omgeving kunnen voortzetten. Om dat principe te kunnen realiseren hanteert Rooming verschillende badges. Deze kun je als huurder of verhuurder doormiddel van verschillende verificaties behalen. Door je volledige profiel in te vullen en je social media kanalen te vermelden kan iedereen in één oogopslag zien wie je bent.

Je zit nergens aan vast
Je kunt op Rooming geheel gratis woningen aanbieden, zoeken en bekijken. Wanneer je reactietegoed koopt, om te kunnen reageren op een woning, stopt deze na het einde van jouw reactietermijn vanzelf. De aankoop van reactietegoed is een éénmalige betaling, we zullen dus nooit iets automatisch van je rekening afschrijven. Je zit dus nooit ergens aan vast!

Quote icon Rooming is geschikt voor iedereen die een woning wil huren of verhuren. Ons doel is om het zoek/huurproces eenvoudiger, veiliger en sneller te maken op een manier die voor de gebruikers fijn is.

Referee image

Team Rooming

6 April 2020

Het nieuwe Rooming

Sinds 2020 heeft Rooming een nieuw, jong team. Dagelijks zetten wij ons in om de huur- en verhuurbranche zo transparant mogelijk te houden, voor iedereen. Wij bieden een huur- en verhuurmarktplaats voor woningzoekenden, particuliere verhuurders, makelaars en huisgenoot-zoekenden. Met gebruik van verschillende communicatiekanalen proberen wij zo snel mogelijk een geschikte huurder of huisgenoot te vinden voor jouw woning. Wij staan altijd voor jou klaar in de klantenservice, support chat of via onze social media kanalen. Zo kun je altijd contact met ons opnemen!

Image name

Klaar om een woonruimte te vinden?

Aan de slag

Klaar om een huurder te vinden?

Aan de slag