Rooming, (ver)huren met een gezicht.

Het is tijd voor vernieuwing, tijd voor een woning (ver)huur platform die het net iets anders aanpakt. Een platform dat door gebruik te maken van de laatste technieken en inzichtelijke afbeeldingen, voor snellere matches zorgt.

Rooming is een initiatief van YoungCapital, Nederlands grootste studenten vacature website en Stuvia, een snelgroeiende marktplaats voor studiemateriaal. Beide partijen die zich richten op studenten en Young Professionals. Vaak kwam dan ook uit deze hoek de vraag of het netwerk, naast werk en studiemateriaal, wellicht ingezet kon worden om woningen of huisgenootjes te vinden. Door krachten te bundelen en netwerken samen te smelten, is er een machtig platform ontstaan genaamd Rooming. Een platform die door de samensmelting direct toegang heeft tot 90% van studerend en startend Nederland!

Voor Verhuurders betekent dit een plek waarbij huurders snel en eenvoudig gevonden kunnen worden. Door een handig Dashboard, kan de Verhuurder de vele reacties en advertenties vanuit één centrale plek managen. Eindeloos ge-Email behoort dus tot het verleden. Ook biedt Rooming informatie over eventuele gezamenlijke vrienden met potentiele huurders, kan je als Verhuurder zelf opzoek naar een passende huurder en worden er direct leuke faciliteiten bij je aangeboden advertentie(s) vertoond. Vergeet die veels te dure makelaar! Het is veel te leuk om met Rooming zelf en gratis de verhuur van je woning(en) te verzorgen.

Ook voor de Huurder biedt Rooming een plek waar eenvoud voorop staat. Door een koppeling met Facebook maak je als Huurder in minder dan 1 minuut een gratis profiel aan. Daarnaast kan er direct vanuit een overzichtelijk Dashboard gereageerd worden op de aangeboden kamers, woningen, of appartementen. Uitpuilende mailboxen, of per ongeluk verwijderde mailtjes behoren tot het verleden!

Rooming legt de focus op gebruikersgemak en betrouwbaarheid, waardoor een uniek platform is ontstaan. Een woning(ver)huur platform waar je weet van wie je huurt en aan wie je verhuurt.