Woning huren Amsterdam

Filters

Type woning
Huurprijs

0Min.

1500+Max.

Oppervlakte

0Min.

100+Max.

Opleverniveau
Beschikbaarheid
Overig
Verhuurder

Wil je een woning huren in amsterdam? In het bovenstaande overzicht vind je het totale Rooming aanbod van woningen in amsterdam. Het vinden van een woning te huur in amsterdam werkt heel eenvoudig. Als je een woning of kamer gevonden hebt kun je direct reageren en in contact komen met de verhuurder. Als je ingeschreven bent ontvang je automatisch nieuwe woningen te huur in je mailbox.

De stad Amsterdam

Amsterdam, gelegen in de provincie Noord-Holland, is zowel de grootste hoofdstad als de grootste gemeente van Nederland. Amsterdam staat bekend om zijn vele musea, de Wallen, grachtenpanden, Ajax en zijn ruime aanbod in coffeeshops. In Amsterdam bevinden zich twee universiteiten: de Universiteit van Amsterdam (UvA) en de Vrije Universiteit (VU). In Amsterdam bevinden zich verschillende hogescholen zoals de Hogeschool van Amsterdam.

Openbaar Vervoer in Amsterdam (OV)

Binnen Amsterdam kun je gemakkelijk met het openbaar vervoer reizen. Je kunt gebruik maken van de tram, metro, bus en pont. Reis je naar of uit Amsterdam; dan kun je ook met de trein reizen.

Woning huren in Amsterdam

Wil jij een woning huren in Amsterdam? Op Rooming vind je een ruim aanbod aan huurwoningen in Amsterdam. Zoek jij een huurwoning in Amsterdam Noord, Amsterdam Oost, Amsterdam Zuid, Amsterdam Zuidoost of Amsterdam West? Op onze website vind je een ruim aanbod aan appartementen te huur in Amsterdam. Zo maken wij huren in Amsterdam voor jou makkelijk én veilig.

Gemakkelijk én veilig huren in Amsterdam

Wanneer jij een geschikte huurwoning in Amsterdam hebt gevonden kun je direct reageren op de advertentie. Zo kom jij in contact met de verhuurder en kunnen jullie samen, mits wenselijk, een bezichtiging inplannen voor de woonruimte in Amsterdam. Alle verhuurders worden door team Rooming zelf geverifieerd en gecontroleerd. Zo weet jij zeker dat de verhuurder legitiem is! Twijfel je toch over de echtheid van een huurwoning óf een verhuurder, dan kun jij de verhuurder rapporteren. Wij zullen de verhuurder dan verder voor jou onderzoeken.

Ruim woningaanbod in Amsterdam

Een huurwoning in Amsterdam biedt ruime mogelijkheden; er is in Amsterdam van alles te beleven. Amsterdam heeft een zeer ruim en gevarieerd aanbod aan huurwoningen. Rooming biedt een ruim aanbod aan huurwoningen aan, zo kun jij eenvoudig én veilig jouw geschikte huurwoning in Amsterdam vinden. De overzicht pagina van alle huurwoningen in Amsterdam is altijd up-to-date, een huurwoning die in Amsterdam te huur wordt aangeboden staat dus ook werkelijk te huur.

Gemakkelijk zoeken in Amsterdam

Een huurwoning in de hoofdstad van Nederland kun je via Rooming gemakkelijk zoeken. Gebruik onze filters om jouw zoekopdracht te specificeren. Wanneer je onze filters hebt ingesteld tonen wij jou enkel de huurwoningen in Amsterdam die aan jouw ingevulde criteria voldoen.

Verschillende typen woningen in Amsterdam

Op de website van Rooming kun jij alle mogelijke typen huurwoningen vinden; huurappartementen, woonboten, studio’s, kamers, huurhuizen en villa’s in Amsterdam. Van makelaars- tot particulier aanbod; op Rooming kun jij een perfecte huurwoning vinden.