Woning huren Rotterdam

Filters

Type woning
Huurprijs

0Min.

1500+Max.

Oppervlakte

0Min.

100+Max.

Opleverniveau
Beschikbaarheid
Overig
Verhuurder

Wil je een woning huren in rotterdam? In het bovenstaande overzicht vind je het totale Rooming aanbod van woningen in rotterdam. Het vinden van een woning te huur in rotterdam werkt heel eenvoudig. Als je een woning of kamer gevonden hebt kun je direct reageren en in contact komen met de verhuurder. Als je ingeschreven bent ontvang je automatisch nieuwe woningen te huur in je mailbox.

De stad Rotterdam

Rotterdam is een havenstad gelegen in de provincie Zuid Holland. Met ruim 500.000 inwoners is Rotterdam de op één na grootste stad van Nederland, op basis van inwoneraantal. De haven van Rotterdam is voor een lange tijd de grootste van de wereld geweest, nu is het de grootste en belangrijkste haven van Europa. Het volledige havengebied strekt zich uit over een lengte van 40 kilometer en ik een belangrijk logistiek en economisch centrum. In Rotterdam bevindt zich één universiteit: de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ook heeft Rotterdam veel verschillende hogescholen.

Openbaar Vervoer in Rotterdam (OV)

Het openbaar vervoer in Rotterdam is goed verzorgd. Je kunt overal komen met de bus, tram en metro. Er zijn vijf lijnen, elk gemarkeerd met een eigen letter (A-E) en kleur. Reis je naar of uit de stad, dan kun je met de trein reizen.

Woning huren in Rotterdam

Wil jij een woning huren in Rotterdam? Op Rooming vind je een ruim aanbod aan huurwoningen in Rotterdam. Zoek jij een huurwoning in het Oude Noorden, Kop van Zuid, Katendrecht, Delfshaven of Kralingen? Op de website van Rooming vind je een ruim aanbod aan appartementen te huur in Rotterdam. Zo maken wij huren in Rotterdam voor jou makkelijk én veilig.

Gemakkelijk én veilig huren in Rotterdam

Wanneer jij een geschikte huurwoning in Rotterdam hebt gevonden kun je direct reageren op de advertentie. Zo kom jij in contact met de verhuurder en kunnen jullie samen, mits wenselijk, een bezichtiging inplannen voor de woonruimte in Rotterdam. Alle verhuurders worden door team Rooming zelf geverifieerd en gecontroleerd. Zo weet jij zeker dat de verhuurder legitiem is! Twijfel je toch over de echtheid van een huurwoning óf een verhuurder, dan kun jij de verhuurder rapporteren. Wij zullen de verhuurder dan verder voor jou onderzoeken.

Ruim woningaanbod in Rotterdam

Een huurwoning in Rotterdam biedt ruime mogelijkheden; er is in Rotterdam van alles te beleven. Rotterdam heeft een zeer ruim en gevarieerd aanbod aan huurwoningen. Rooming biedt een ruim aanbod aan huurwoningen aan, zo kun jij eenvoudig én veilig jouw geschikte huurwoning in Rotterdam vinden. De overzicht pagina van alle huurwoningen in Rotterdam is altijd up-to-date, een huurwoning die in Rotterdam te huur wordt aangeboden staat dus ook werkelijk te huur.

Gemakkelijk zoeken in Rotterdam

Een huurwoning in de belangrijkste havenstad van Nederland kun je via Rooming gemakkelijk zoeken. Gebruik onze filters om jouw zoekopdracht te specificeren. Wanneer je onze filters hebt ingesteld tonen wij jou enkel de huurwoningen in Rotterdam die aan jouw ingevulde criteria voldoen.

Verschillende typen woningen in Rotterdam

Op de website van Rooming kun jij alle mogelijke typen huurwoningen vinden; huurappartementen, woonboten, studio’s, kamers, huurhuizen en villa’s in Rotterdam. Van makelaars- tot particulier aanbod; op Rooming kun jij een perfecte huurwoning vinden.