5 must-haves voor een moderne badkamer

0 Shares
0
0
0

Wil jij je badkamer gaan verbouwen naar een prachtige moderne plek om te ontspannen? Een nieuwe badkamer in elkaar zetten kan nog best een lastige klus zijn, niet alleen omdat het veel werk is om in elkaar te zetten, maar ook om gewoon al te kiezen hoe je het in elkaar gaat zetten! Wil jij onze favoriete moderne badkamer must-haves weten? Lees dan snel verder.

Moderne egaline badkamer vloeren

Misschien is egaline niet het eerst waar je aan denkt bij een badkamer, maar een egaline vloer is echt een hele fijne optie voor badkamervloeren! Niet alleen is je vloer egaal zonder vervelende randen of hobbels, het is ook echt heel makkelijk schoon te maken! Egaline kan je zelf plaatsen, maar we raden aan om hiervoor een erkend bedrijf in te schakelen. 

Ben je toch niet zo een fan van de look van egaline? Dat is ook geen probleem, maar we raden het dan alsnog aan! Waarom? Omdat egaline echt top is om juist weer een lag op te plaatsen om er zeker van te zijn dat je vloer gelijk loopt! 

Badkamer tegel muren

In combinatie met de egaline is een tegel muur echt de makkelijkste optie. Niet alleen kan je het goedkoop zelf doen met enkel wat tegellijm en de tegels die je zelf mooi vind, maar het is ook nog makkelijk te onderhouden ook. Tegels zijn niet voor niks altijd zo een populaire optie geweest. 

Ga voor witte, grijze of zelfs donkerblauwe tegels voor een echte moderne look. Speel ook zeker met het ontwerp van je tegels, kies bijvoorbeeld voor een rechthoekig of hexagon tegel om het zo speels en modern te maken. 

Badkamer spiegels

In 2024 is het echt een trend om veel natuurlijk licht in je badkamer te hebben, en een echte life-hack om dit dan ook te realiseren is door goed gebruik te maken van spiegels! Niet alleen zijn grote spiegels ideaal om je voor klaar te maken in de ochtend of om je gezichtsverzorging in te doen in de avond, maar ze laten ook de zonnestralen door je badkamer stralen! Als het kan plaats dan de spiegel tegenover je ramen en je zal meteen een gigantisch verschil merken. 

Wil je nog een leuke tip voor moderne badkamer spiegels weten? In plaats van een grote spiegel kan je ook kiezen voor twee of drie spiegels! Speel zeker met de ruimte en vormen van je badkamer, er zijn zoveel opties om te ontdekken. 

Opslagruimte

Moderniteit heeft ook een nieuwe trend met zich meegebracht waar alles opgeruimd en netjes moet zijn. Te veel spullen neerzetten oogt al snel rommelig en past niet in een moderne badkamer, daarom is het handig om veel opslagruimte te hebben! In een moderne badkamer kan een goede opslag niet ontbreken. Denk bijvoorbeeld aan een grote kast onder de wasbak of een bankje met opslag eronder. Zo kan je gemakkelijk al je make-up en verzorging kwijt en is je badkamer lekker opgeruimd!

Vloerverwarming in moderne badkamer

Ja, dit is niet echt een visuele toevoeging aan je badkamer, maar het kon echt niet ontbreken van deze lijst. Er is geen fijnere plek om vloerverwarming te hebben dan in je gloednieuwe badkamer. Hoe fijn is het om gelijk uit bad of douche te kunnen stappen op een warme ondergrond? Zeker in de winter is dit ideaal. Verwen jezelf, want jij verdient het.

0 Shares
Ook interessant

Wc opknappen: 4 frisse tips

Het kleine kamertje waar velen komen, maar weinig wordt gesproken. Waar hebben we het over? Precies, het toilet…