Schrobmachine voor in huis 

0 Shares
0
0
0

Ben jij opzoek naar een schrobmachine voor in huis? Wij hebben de beste 5 schrobmachines voor je op een rij gezet. Ook geven we in dit artikel de voor- en nadelen van een schrobmachine. 

Voordat je een schrobmachine aanschaft is het goed om te kijken wat je nodig hebt. Zo hoeft het niet te betekenen dat iedere schrobmachine perfect is voor jouw woning. Zo is het goed om te letten op de vloeroppervlakte, maar ook wat voor soort vloer je in huis hebt. Bepaald soort vloeren zoals tapijt dienen grondiger gereinigd te worden. Hiervoor zal je dus al snel bij een professionele reiniger terecht komen. Daarom hebben wij voor jou dit artikel geschreven. 

5 beste schrobmachines voor in huis 

Er zijn verschillende opties waaruit je kan kiezen voor schrobmachines in huis. Je hoeft niet alleen te kijken naar een merk als Kärcher. Al is dit wel een goed merk, er zijn meerdere merken en types die je in huis kan halen. 

Bissel Crosswave

De Bissel Crosswave noemen ze ook wel de 3-in-1 vloerreiniger. Zo is het namelijk een elektrische dweil, maar ook een stofzuiger en droger in 1. Er zijn vooral veel gezinnen die zweren bij deze schrobmachine. Dit omdat je er makkelijk gevallen eten mee kan opruimen. Iets dat natuurlijk om de haverklap gebeurt wanneer je een kleintje hebt. Je hebt geen extra opzetstukjes nodig, want zowel de stofbak als het waterreservoir zijn verwerkt in de schrobmachine. Deze kan je gemakkelijk vervangen of bijvullen na gebruik. Wat ons betreft is dit een ideaal apparaat die je zeker in huis wil halen. 

Karcher FC 5 Premium

Dit is een ideale schrobmachine wanneer je wil dweilen en zuigen met hetzelfde apparaat. Zo heb je jouw vloer binnen twee minuten kurkdroog nadat je er net daarvoor nog met water overheen bent gegaan. Door de Karcher FC 5 Premium in huis te halen hoef je nooit meer te slepen met onhandige dweilen of gevulde emmers met water. Het reinigen gaat daarnaast twee keer zo snel. Deze schrobmachine van Karcher komt met enorm veel accessoires, waardoor je altijd het goede opzetstuk hebt voor jouw klus. 

Nordval HC101

Het nadeel dat veel van de schrobmachines hebben in deze lijst is dat je alsnog druk in de weer bent. Zo ben je druk met het poetsen van je vloer terwijl je misschien gewoon met je voetjes van de vloer wil zitten. Met de Nordval HC101 kan jij gewoon met je voetjes van de vloer blijven. Dit is namelijk een zelfboenende schrobmachine. Jij hoeft je handen niet vuil te maken en kan gewoon gemakkelijk andere dingen gaan doen. De schrobmachine heeft twee borstels en je kan zelf een andere borstel erop zetten. Je moet wel het water toevoegen voordat je de robot zijn werk laat doen. 

Hoover Floormate

Ben jij opzoek naar een schrobmachine met meerder functies? Dan is de Hoover Floormate zeker wat voor jou. Zo is die uitgerust met een handig afneembaar stofreservoir aan de ene kant van de schrobmachine. Daarnaast zit er aan de andere kant een waterreservoir. Je kan bij deze schrobmachine een schoonmaakmiddel toevoegen die geschikt is voor jouw vloer. Daarnaast loopt deze schrobmachine nooit vast omdat hij gemakkelijk schoon te maken is. Daarnaast kost hij ook een stuk minder dan andere schrobmachines hier in de lijst. Met een kliksysteem is hij gemakkelijk op te bergen tegen de wand of misschien in een bergingkast. 

Shark Genius Pocket Mop

Je hebt vele verschillende schrobmachines voor in huis gezien, maar je wil eigenlijk gewoon een simpel systeem. Niet te veel poespas met 3-in-1 stofzuigers. Dit is een schrobmachine die doet wat hij belooft. Namelijk vuil van je vloer verwijderen. Met stoom reinig je gemakkelijk je vloer. Daarnaast is de prijs van de Shark Genius Pocket mop erg voordelig. Je hoeft ook je handen vuil te maken om de gebruikte doeken eraf te halen. Met een druk op de knop komt hij los en valt zo in je wasmand. Dit is een ideale stoomreiniger voor het intense schrob werk in huis. 

Voordelen van schrobmachine in huis

Er zijn veel voordelen die een schrobmachine voor in huis heeft ten opzichte van een stofzuiger of een dweil. 

Efficiëntie 

Laten we beginnen met hoe efficiënt een schrobmachine is. Zo is hij ontworpen om gemakkelijk vuil van je vloer te nemen. Je hoeft nu dus niet op handen en knieën. Daarnaast kan hij vaak zuigen en neemt dus ook grote kruimels weg. Een goede schrobmachine droogt vaak ook nog waardoor je nog efficiënter bezig bent. 

Tijd besparen

Aan het einde van de dag wil je het liefst zo snel mogelijk op de bank ploffen. Jullie hebben als gezin gegeten en dat betekent dat er veel afval is achtergelaten. Met een schrobmachine heb je dit binnen no-time opgeruimd. Hierdoor bespaar je enorm veel tijd en kan je snel op de bank neerploffen.

Beter voor je vloer

Een schrobmachine zorgt ervoor dat jouw vloer langer mee zal gaan. Hoe beter jij je vloer schoonhoudt hoe minder snel er hardnekkige vlekken opkomen. Bij tegels kunnen deze bijvoorbeeld het glazuur aantasten. Bij hout kunnen en flinke vlekken ontstaan. Dit voorkom je door een schrobmachine te gebruiken. 

Veelzijdig gebruik 

Een schrobmachine is er voor iedere vloer. Dit komt omdat je bij een schrobmachine vaak allerlei accessoires krijgt. Deze kunnen ervoor zorgen dat jij verschillende oppervlaktes schoon kan maken. Maar ook dat je gemakkelijk in alle hoekjes en kiertjes schoon kan maken zonder al te veel problemen.

Betere hygiëne

‘even een doekje erover’, dit is vaak het motto wanneer er wordt schoongemaakt. Maar met een schrobmachine maak je veel grondiger schoon. Je reinigt de vloer diep, waardoor het een stuk hygiënischer is. Heb je kinderen die spelen op de grond, dan wil je toch dat je vloer schoon is? Dit is ook de reden dat schrobmachines worden gebruikt in ziekenhuizen of kinderdagverblijven. 

Voordat je een schrobmachine haalt is het altijd goed om te kijken of hij voldoet aan de wensen voor jouw ruimte. Heb je te maken met tapijt, dan zal je waarschijnlijk een schrobmachine willen die ook goed tapijt kan reinigen. Zo heb je verschillende schrobmachines voor verschillende klusjes. 

0 Shares
Ook interessant

Wc opknappen: 4 frisse tips

Het kleine kamertje waar velen komen, maar weinig wordt gesproken. Waar hebben we het over? Precies, het toilet…