Wekker Action, Lidl & meer Budget Keuzes

0 Shares
0
0
0

De ochtend begint voor velen met het vervelende doch vertrouwde geluid van een wekker. Het is een onmisbaar hulpmiddel om op tijd op te staan en de dag te binnen, al ben je een vroege vogel of niet. Echter moet je dan wel een wekker hebben die werkt naar behoren. Een wekker hoeft echt niet veel te kosten, zoals je in deze blog wel kan zien.

In deze blog gaan we op zoek naar budgetvriendelijke wekkers. We richten allereerst onze aandacht op wekkers van de Action en Lidl en zullen daarna overgaan naar andere voordelige keuzes. Ontdek welke opties er zijn en begin morgen nog je dag met een nieuwe wekker. Vanaf nu kom je nooit meer te laat!

Wekker Action

De Action heeft winkels, maar ook een online webshop. Hoewel je misschien denkt dat dat assortiment met elkaar overeenkomt, is dat (helaas) niet altijd het geval. We presenteren hier dan ook een wekker die je alleen in de winkel vindt en eentje die alleen online te koop is. Dat staat er overigens duidelijk bij vermeld.

Digitale wekker

Prijs: €9,95
In de winkel

Deze elegante wekker, die op je nachtkastje pronkt, biedt niet alleen een handige manier om altijd de tijd bij de hand te hebben, maar heeft ook een ingebouwde draadloze Qi-lader. Hiermee kun je snel en gemakkelijk je Qi-compatibele apparaten, zoals moderne smartphones, opladen. Bovendien heeft deze wekker een handig led-display dat niet alleen de tijd laat zien, maar ook de datum en alarmfunctie weergeeft. Een bijkomend voordeel is dat je kunt kiezen tussen een lichte en donkere optie, afhankelijk van je voorkeur. Het staat dus prachtig in de meest uiteenlopende interieurstijlen en is wat ons betreft een echt koopje.

Klik hier om de wekker te bekijken

Retro Denver wekkerradio DAB-18

Prijs: €39,95
Op de webshop

Misschien schrik je in eerste instantie van deze prijs. Sterker nog, misschien dachten wij in eerste instantie voor een ogenblik wel hetzelfde. Echter is dit niet zomaar een wekker, nee, het is een wekkerradio met DAB+. Zo kan je wakker worden met de radio. Bovendien kan je ‘m in principe overal neerzetten, omdat je niet afhankelijk bent van een snoer (als je dat niet wil). Het geluid is, for your information, haarscherp. Gelukkig niet de kwaliteit van hoe je een wekkerradio gewend bent van 20 jaar geleden. Wat ons betreft slinger je in de ochtend lekker aan de volumeknop en staat dansend op. Je stapt altijd met je goede been uit bed en begint de dag hoe dan ook op een vrolijke toon.

Klik hier om de wekker te bekijken

Wekker Lidl

Bij de Action spraken we over het feit dat producten die in de winkel te koop zijn, niet per definitie ook online staan en andersom, maar dat is bij de Lidl ook zo. Althans, in de winkel koop je gewoon je boodschappen, de hele website bestaat er voor talloze andere artikelen. Tuinartikelen, een matras, keukengerei en nog veel meer, waaronder wekkers, vind je hier.

AURIOL® Wekker

Prijs: €9,99

Nee, deze wekker is niet alleen voor kinderen. Als jij ‘m ook leuk vindt, wie houd je dan tegen er ook eentje aan te schaffen? Ga voor een eenhoorn, panda of dino, welke ook nog eens beschikbaar zijn in talloze kleuren. Althans, de basis is gewoon crème, maar de kleurtjes ontstaan door het veranderen van kleur. Het wekkergedeelte zelf is overigens redelijk simpel. Echter zijn er wel functies waar je de luchtvochtigheid in de kamer mee in de gaten kan houden en zit er zelfs een instelbare nachtlampje-functie op. Het moet niet gekker worden, kan je bijna denken. En oh ja, de wekker werkt op batterijen, dus dat is ook prima te doen, omdat je de wekker dus overal kan neerzetten.

Klik hier om de wekker te bekijken

AURIOL® Radioprojectiewekker

Prijs: €14,99

Je hebt bij deze wekker de mogelijkheid om de tijd, alarmtijd en kamertemperatuur optioneel op de muur of het plafond te projecteren. Het LC-display toont niet alleen de tijd, maar ook de dag, maand en je kunt kiezen tussen de kalenderweek of de weekdag, in een van de vijf beschikbare talen. Daarnaast is de wekker op batterijen werkbaar, maar kan je ‘m ook gewoon in het stopcontact stoppen. Bovendien beschikt de klok over een handige USB-A uitgang, waarmee je bijvoorbeeld je telefoon kan opladen. De twee instelbare alarmtijden, een sluiterfunctie en aparte aan/uit-schakelaars maken het eveneens mogelijk om bijvoorbeeld voor jou en je partner maar één wekker te gebruiken. Aan wiens kant van het bed deze dan komt te staan, mogen jullie zelf uitvechten.

Klik hier om de wekker te bekijken

AURIOL® Wekker met Qi®-laadstation

Prijs: €29,99

Heel uitgebreid is deze wekker niet, maar stijlvol is hij zeker wel. In plaats van dat lelijke, van kunststof gemaakte ding, heb je deze wekker met een decoratieve, houten behuizing. Wil je je telefoon opladen, dan heb je daar (indien je telefoon dat ondersteunt) geen snoer nodig. De wekker heeft namelijk een draadloze oplaadfunctie voor Qi-geschikte apparaten. Het enige dat je hoeft te doen is je telefoon op de wekker leggen et voilà, your good to go. Goed, op de wekker zie je de weergave van tijd, datum en temperatuur en kan je natuurlijk je wekker instellen. Vind je het LED-display veel te vel en kan je er niet van slapen? Stel dan een ander helderheidsniveau (1 van de 3) in. Zo ben jij hoe dan ook voorzien van een goede nachtrust, waar je uiteindelijk uit wordt gewekt door de wekker.

Klik hier om de wekker te bekijken

Andere budget keuzes

Nou, omdat jullie het zijn, nog een aantal andere budget keuze wekkers. Misschien ben je toevallig wel bij deze winkel in de buurt en hoef je het dus niet online aan te schaffen. Scheelt weer een pakketje.

Wekker Hema

Prijs: €11,50
bellenwekker

Och, kijk dan wat een lieverd! De reden waarom veel mensen weer een wekker aanschaffen in plaats van de wekker op hun telefoon gebruiken, is omdat ze hun telefoon uit de slaapkamer willen. Geen straling, geen afleiding, je kan weer gewoon slapen in je slaapkamer. Of tijd en aandacht besteden aan elkaar. In zo’n geval heb je helemaal geen fancy wekker nodig met van allerlei functies. Deze wekker voldoet dan exact aan je eisen. Bovendien ziet hij er ook nog eens erg leuk uit en krijg je helemaal een vibe van vroeger. Misschien is ‘ie in verhouding wel wat duurder, maar goed, het is nog steeds niet alsof je de hoofdprijs betaald, toch? Verder is de kleur simpel en past het in verschillende interieurstijlen. Geloof ons, het is de aankoop van de eeuw!

Klik hier om de wekker te bekijken

Wekker Ikea

Prijs: €2,99
TJINGA

Spreken we over goedkoop, dan spreken we misschien wel over de wekker van Ikea. Wederom betreft het een wekker zonder van allerlei extra functies. Het enige wat je kan doen, is de tijd erop aflezen en een wekker instellen. Dankzij de glow in the dark toevoegingen aan de wijzers, is het zelfs mogelijk om midden in de nacht nog de tijd te zien. En oh ja, wat wel handig is om te weten, is dat je de wijzers absoluut niet met je vingers moet draaien. Hiervoor heb je immers draaischijven op de achterzijde. Doe je het toch met je vingers, dan bestaat de kans dat je wekker kapot maakt. Nu kan je die drie euro vast missen, maar zonde is het wel een beetje.

Klik hier om de wekker te bekijken

Koopgids wekker

Alles goed doorgelezen? Dan is het nu tijd om een keuze te gaan maken in welke wekker je uiteindelijk gaat aanschaffen. Voor je dat doet, willen we je nog even wijzen op onderstaande punten. Deze punten zullen waarschijnlijk je keuze gemakkelijker maken.

 • Soort wekker
  Wekkers zijn er in diverse soorten, waaronder digitale wekkers, analoge wekkers en wekkerradio’s. Kies het type dat het beste bij jouw voorkeur en behoeften past. Het voordeel van de meet nieuwere wekkers, is dat je er ook je telefoon mee kan opladen.
 • Display
  Bij digitale wekkers is het display van groot belang. Zorg ervoor dat het display groot genoeg is om de tijd gemakkelijk af te lezen, zelfs als je nog slaperig bent. Check ook meteen of je de helderheid van het display kan aanpassen, wel zo prettig.
 • Alarmgeluid
  Controleer of de wekker verschillende alarmgeluiden heeft waaruit je kunt kiezen. Sommige mensen geven de voorkeur aan een luid alarm, terwijl anderen liever wakker worden met een zacht geluid of een natuurgeluid.
 • Stroombron
  Sommige wekkers werken op batterijen, terwijl andere op netstroom werken. Bedenk welke stroombron voor jou het handigst is. Er zijn trouwens ook veel wekkers die op beide manieren kunnen werken. Dat maakt de keuze misschien wat makkelijker.
 • Extra functies
  Sommige wekkers hebben extra functies, zoals een USB-oplaadpoort, Bluetooth-connectiviteit of een weerstation. Er bestaan zelfs wekkers waar je bijvoorbeeld de luchtvochtigheid op kan controleren. Overweeg of deze extra functies voor jou nuttig zijn.

Ja? Ben je er helemaal uit? Dan wensen we je veel succes met de aankoop van je wekker. Op de vele ochtenden dat jij nu zeker weten op tijd gaat komen!

0 Shares
Ook interessant

Jubelton 2024

Dus, de jubelton van 2024. Het is anders dan voorheen en niet per definitie in positieve zin. Helaas.…