Betrouwbaar aanbod door verificatie van de verhuurder

Doordat iedere verhuurder zich op Rooming dient te verifiëren per social media of 06-nummer, vind je op het platform altijd een zeer betrouwbaar aanbod. Daarnaast wordt door ons team aan professionals het aanbod dagelijks gescreend. Rooming is een verhuurplatform van deze tijd, waarbij kwaliteit en transparantie voorop staan.
Direct in contact met de verhuurder

Direct in contact met de verhuurder

Zie Rooming als jouw persoonlijke match-maker: we zullen het contact faciliteren, maar de communicatie verloopt altijd direct tussen jou en de verhuurder. Geen tussenkomst van een vervelende makelaar, of ander soort bemiddelaar dus.

Met ons berichtensysteem kan je het contact met verschillende verhuurders eenvoudig beheren, wat je een uitpuilende mailbox zal besparen. Ook zie je wanneer de verhuurder het laatst online is geweest en of je reactie al gelezen is. Wel zo handig!

Wij matchen jou

Naast het zelf actief reageren op woonaanbod, zal Rooming ook zijn stinkende best gaan doen om jou zo snel mogelijk van een woning te voorzien. Hoe? Nadat je bent aanmeld en hierbij hebt aangegeven wat voor woonruimte je zoekt, zullen we je voorstellen bij verhuurders. Zij kunnen jou dus ook benaderen!

Daarnaast houden we je altijd up-to-date van het laatste aanbod. Zodra er een advertentie is geplaatst die voldoet aan jouw wensen, zullen we je hiervan op de hoogte brengen.
Weet waar je huurt

Weet waar je huurt

Naast een match met de woning of verhuurder, zorgen we ook voor een perfecte match met de buurt! Zo tonen we op Rooming een straatbeeld van de woning en laten we alle, door de medebewoners getag’de, openbare gelegenheden zien uit de buurt.

Daarnaast vind je met behulp van de Buurtengids alle hotspots van jouw toekomstige buurt in een handomdraai. Hierdoor vermijd je teleurstellingen achteraf. De buurt waar je komt te wonen is minstens zo belangrijk als je woning zelf!

Nog vragen? Stel ze gerust per mail of chat

Mocht je nog vragen hebben, stel ze dan gerust. Dit kan per mail (binnen 24u antwoord), of per live chat op werkdagen tussen 09:00 en 17:00.
Nu (gratis) Aanmelden op Rooming!