Appartement huren Rotterdam

Filters

Type woning
Huurprijs

0Min.

1500+Max.

Oppervlakte

0Min.

100+Max.

Opleverniveau
Beschikbaarheid
Overig
Verhuurder

Wil je een woning huren in rotterdam? In het bovenstaande overzicht vind je het totale Rooming aanbod van woningen in rotterdam. Het vinden van een woning te huur in rotterdam werkt heel eenvoudig. Als je een woning of kamer gevonden hebt kun je direct reageren en in contact komen met de verhuurder. Als je ingeschreven bent ontvang je automatisch nieuwe woningen te huur in je mailbox.

De stad Rotterdam

Rotterdam is een havenstad gelegen in de provincie Zuid Holland. Met ruim 500.000 inwoners is Rotterdam de op één na grootste stad van Nederland, op basis van inwoneraantal. De haven van Rotterdam is voor een lange tijd de grootste van de wereld geweest, nu is het de grootste en belangrijkste haven van Europa. Het volledige havengebied strekt zich uit over een lengte van 40 kilometer en ik een belangrijk logistiek en economisch centrum. In Rotterdam bevindt zich één universiteit: de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ook heeft Rotterdam veel verschillende hogescholen.

Openbaar Vervoer in Rotterdam (OV)

Het openbaar vervoer in Rotterdam is goed verzorgd. Je kunt overal komen met de bus, tram en metro. Er zijn vijf lijnen, elk gemarkeerd met een eigen letter (A-E) en kleur. Reis je naar of uit de stad, dan kun je met de trein reizen.

Appartement huren in Rotterdam

Ben jij op zoek naar een appartement in Rotterdam? Op Rooming vind je een ruim aanbod aan appartementen in Rotterdam. Zoek jij een appartement in het Oude Noorden, Kop van Zuid, Katendrecht, Delfshaven of Kralingen? Op de website van Rooming vind je een ruim aanbod aan appartementen te huur in Rotterdam. Zo maken wij het huren van een appartement in Rotterdam voor jou makkelijk én veilig.

Gemakkelijk én veilig huren in Rotterdam

Wanneer jij een geschikt appartement in Rotterdam hebt gevonden kun je direct reageren op de advertentie. Zo kom jij in contact met de verhuurder en kunnen jullie samen, mits wenselijk, een bezichtiging inplannen voor het appartement in Rotterdam. Alle verhuurders worden door team Rooming zelf geverifieerd en gecontroleerd. Zo weet jij zeker dat de verhuurder legitiem is! Twijfel je toch over de echtheid van een appartement óf een verhuurder, dan kun jij de verhuurder rapporteren. Wij zullen de verhuurder dan verder voor jou onderzoeken.

Ruim aanbod aan appartementen in Rotterdam

Een appartement in Rotterdam biedt ruime mogelijkheden; er is in Rotterdam van alles te beleven. Rotterdam heeft een zeer ruim en gevarieerd aanbod aan appartementen. Rooming biedt een ruim aanbod aan appartementen in Rotterdam aan, zo kun jij eenvoudig én veilig een appartement in Rotterdam vinden. De overzicht pagina van alle appartementen te huur in Rotterdam is altijd up-to-date, een appartement dat in Rotterdam te huur wordt aangeboden staat dus ook werkelijk te huur.

Gemakkelijk zoeken in Rotterdam

Een appartement in de belangrijkste havenstad van Nederland kun je via Rooming gemakkelijk zoeken. Gebruik onze filters om jouw zoekopdracht te specificeren. Wanneer je onze filters hebt ingesteld tonen wij jou enkel de appartementen in Rotterdam die aan jouw ingevulde criteria voldoen.