De leukste housewarming cadeaus van dit moment

0 Shares
0
0
0

Is dat even leuk! Iemand in je omgeving is verhuisd en geeft een housewarming party. Gezien de bewoners eigenlijk alleen maar wensten dat je aanwezig zou zijn en jij niet met lege handen aan wil komen, ben je op zoek naar een idee. Of je bent zelf degene die de housewarming organiseert en je bent desperate op zoek naar iets om te vragen. Dát kan natuurlijk ook.

Om welke reden je dan ook deze blog hebt aangeklikt, we voorzien je graag van flinke dosis ideeën voor housewarming cadeaus. Het zal je benieuwen of we hebben het wel gevonden. We hebben het trouwens zo voor je uitgezocht, dat het geen dingen zijn waar de ontvangers stiekem niks mee kunnen. Vinden we namelijk ook een beetje lullig voor hen als we ze met ‘troep’ opzadelen.

Wat is een housewarming?

Nog even voor de mensen wie zijn uitgenodigd voor een housewarming party, maar eigenlijk geen idee hebben van wat het eigenlijk is. We vertellen je graag waar het over gaat. Een housewarming is eigenlijk het feest waarbij vrienden en familie samenkomen om je nieuwe stulpje te bewonderen, terwijl ze zich stiekem afvragen of die kleur bank wel echt bij je past. Maar goed, natuurlijk draait het om degezelligheid, waarbij je gasten zichzelf bezig proberen te houden met vragen als: ‘Waar is de wc ook alweer?’ en ‘Hoezo hebben ze een cactus in de badkamer?’. Een housewarming is eigenlijk altijd de perfecte mix van chaos, lachen en stiekem oordelen over interieurkeuzes. Dat is, onder het genot van een drankje en wat snacks, het cadeautje wel waard, nietwaar?

8 fantastische ideeën cadeau te doen

Nu je inderdaad weet waar het eigenlijk om gaat, is het tijd om door te gaan naar de giftguide van de housewarming cadeaus. We snappen dat niet elk cadeau passend is voor iedereen, maar dat is eigenlijk vrijwel onmogelijk. Kijk dus alleen naar de cadeaus waarvan je denkt dat het bij de ontvanger past en maak uit die selectie.

#1 Geurkaarsen

Luxe geurkaarsen zijn altijd een hit voor een gezellige sfeer in een nieuw huis. Geurkaarsen zoals die van de Rituals hebben relatief ‘algemeen geaccepteerde’ geuren. Dat voorkomt dat je een geurkaars koopt die niet lekker wordt gevonden en vervolgens achterin de kast verdwijnt. Tenminste, sommigen zullen de kaars slechts gebruiken als decorstuk, maar dat zijn er niet veel.

#2 Planten

Een mooie kamerplant of een setje vetplantjes voegen direct leven toe aan een nieuwe ruimte. Handig is om er direct een pot bij te kopen die bij het interieur past van de ontvanger. Een pot is vaak een van de duurste items van de plant en dat weerhoudt hen er zelf van om al die planten aan te schaffen.

#3 Keukengadget

Handige keukenhulpjes zoals een mooie snijplank, een goede kookpan of een set kruiden zijn praktische geschenken. Vooral de dingen die je niet iedere dag gebruikt, maar toch stiekem wel wil hebben, zullen in de smaak vallen. Denk aan een blender, tot aan een staafmixer, keukenmachine, airfryer en cakeblik. Niets is te gek, maar het is wel even handig om te checken of de ontvanger het item al heeft.

#4 Decoratieve kussens

Kleurrijke of stijlvolle kussens voor op de bank? Ja die zullen de inrichting van een woonkamer echt helemaal compleet maken. Dit is wel een redelijk specifiek item, maar als je dit goed doet, is het een item wat je de komende jaren nog op de bank zal terugzien.

#5 Personaliseerbare cadeaus

Denk aan een gepersonaliseerde snijplank, muurdecoratie met de naam van de familie, of een gegraveerde sleutelhanger. Het is een klein gebaar op een item dat veelal wordt gebruikt, maar toch heel dierbaar is vanwege het unieke karakter. Wat ons betreft schaf je dit liever nog vandaag dan morgen aan.

#6 Kookboeken

Voor de culinaire liefhebber zijn inspirerende kookboeken een geweldig cadeau. Je kan er eigenlijk moeilijk iets aan verpesten. Als het niet wordt gebruikt, staat het wel mooi als decoratie. Als het wel wordt gebruikt, mag je hopen dat je er wellicht zelf wat van mag komen smikkelen. Either way is het een mooi item dat in elke keuken onmisbaar zou moeten zijn.

#7 Digitale fotolijst

Hiermee kunnen ze hun favoriete herinneringen direct in huis tentoonstellen. Het mooie aan zo’n lijstje is dat je gemakkelijk en snel kunt wisselen tussen verschillende foto’s, zonder steeds lijsten te hoeven verwisselen. Het biedt een moderne en dynamische manier om herinneringen te delen. Bovendien is het eigenlijk wel passend voor alle generaties. Super fijn, toch?

#8 Spelletjes en entertainment

En dan, last but certainly not least, de nummer 8 uit deze lijst. Het betreft een gezelschapsspel of een leuke puzzel, welke zorgen voor plezierige avonden met vrienden en familie. Misschien zorgt het ervoor dat de housewarming party wat meer ‘spice’ krijgt en anderzijds is het een uitnodiging om anderen uit te nodigen voor een spelletjesavond.

Ja? Heb je een aantal cadeau-ideeën van bovenstaande lijs tin je gedachten opgeslagen? Mooi, dan is het nu tijd om lekker te gaan shoppuuuuuun!!!!

Conclusie

Dus, wat kunnen we uit dit alles concluderen? Kies voor een housewarming cadeau dat de nieuwe ruimte verrijkt en de ontvanger laat zien dat je aan hen hebt gedacht. Denk aan iets praktisch dat past bij hun levensstijl of een decoratief item dat de inrichting aanvult. Het gaat erom dat het cadeau bijdraagt aan het creëren van een warme en gastvrije sfeer in het nieuwe huis. Of het nu gaat om iets voor in de keuken, iets om de muren mee op te fleuren of iets persoonlijks zoals een fotoherinnering, het gebaar telt en zal zeker gewaardeerd worden tijdens deze speciale gelegenheid.

0 Shares
Ook interessant

Jubelton 2024

Dus, de jubelton van 2024. Het is anders dan voorheen en niet per definitie in positieve zin. Helaas.…

Huurverhoging 2024 bedrijfspand

Je hersenen begonnen bij het zien van de woorden ‘consumentenprijsindex’ en ‘wettelijk maximum’ al hard te kraken. De…