Verhuren op Rooming

Gratis

Rooming.nl is voor verhuurders helemaal gratis. Waarom? Omdat Rooming aan de kant van de huurder een kleine vergoeding vraagt voor het in contact brengen met verhuurders. Door het verdienmodel aan de zijde van de woningzoekende te leggen, kunnen we de dienst voor verhuurders helemaal gratis aanbieden. Geen verborgen kosten of addertjes onder het gras dus!
Je hebt direct contact met de huurder

Je hebt direct contact met de huurder

Zie Rooming.nl als een match-maker. Zodra er een match is tussen jou en een huurder, is de keuze aan jezelf of je de communicatie op Rooming houdt (via ons berichtensysteem), of dat je via andere kanalen (telefoon, bezichtiging, e.d.) nader contact legt. Al faciliteren we de connectie, zullen we dus nooit tussen jou en de huurder staan.

Zelf huurders kunnen zoeken en benaderen

Je kan met Rooming zelf actief opzoek naar potentiële huurders. Dit zijn huurders die matchen met jouw woonruimte in prijs, oppervlakte en locatie. Afwachten hoeft dus niet meer. Klik door de vele huurdersprofielen en vind op deze manier in no-time jouw ideale huurder.
Ontvang binnen enkele minuten reacties

Ontvang binnen enkele minuten reacties

Zodra je advertentie is geplaatst, gaat er direct een mail uit naar alle huurders op Rooming die matchen met de door jouw aangeboden woonruimte. Dit gaat vaak om duizenden mails, speciaal voor jouw advertentie! Binnen enkele minuten zullen er tal van interessante reacties binnenstromen, gratis en wel.

Alleen geïnteresseerde huurders

Huurders betalen om met jou in contact te mogen komen. De kans dat huurders daadwerkelijk geïnteresseerd zijn is dus erg groot.
Weet aan wie je verhuurt

Weet aan wie je verhuurt

Alle woningzoekende op Rooming hebben een uitgebreid profiel. Op dit profiel worden interesses besproken, maar ook eventuele gemeenschappelijke vrienden via Facebook getoond. De huurdersprofielen stellen je in staat snel een gedegen voorselectie te kunnen maken van interessante huurders. Alleen zó weet je precies aan wie je verhuurt!

Alle communicatie vanuit 1 plek

Er zullen zeer snel tal van huurders reageren op je advertentie. In plaats dat deze reacties ervoor zorgen dat je mailbox uitpuilt, presenteren we deze reacties overzichtelijk in je Dashboard op Rooming. Vanuit dit Dashboard kun je eenvoudig reageren of reacties verwijderen.
Verificatiesysteem - Geen toegang voor malafide verhuurders

Verificatiesysteem - Geen toegang voor malafide verhuurders

Om een zo betrouwbaar mogelijk aanbod te kunnen faciliteren, werkt Rooming met een verificatiesysteem voor verhuurders. Op deze manier hopen we fraudeurs en oplichters een halt toe te roepen.

Het verificatiesysteem is simpel en transparant. Iedere verhuurder dient zich te verifiëren door per Facebook- of LinkedIn op Rooming in te loggen. Deze sociale platforms doen er alles aan om nep-profielen tegen te gaan, waardoor misbruik maar weinig voorkomt. Indien je geen profiel op de genoemde sociale media hebt, kan je er ook voor kiezen je profiel te verifiëren per sms: na opgeven van je 06-nummer, sturen wij je gratis een sms’je retour met een persoonlijke code; na invullen van deze code is je profiel geverifieerd.

We hopen op je medewerking. Ook voor verhuurders is het namelijk van belang dat het aanbod op Rooming betrouwbaar en fraude-schoon is en blijft.