Verhuren was nog nooit zo eenvoudig

Al twaalf jaar zorgt Rooming voor de perfecte match tussen nationale of internationale studenten en de verhuurder. Uw aangeboden kamer(s) worden kosteloos gepromoot op onze verschillende marketingkanalen; die zorgen voor intens bereik. Onze ‘slimme functies’ vergroten uw bereik, omdat de kameromschrijving herschreven en vertaald wordt in het Engels en Duits. Dit zorgt voor een enorme toename in reacties vanuit nationale- en internationale huurders die passen bij uw vooraf opgestelde huurdersprofiel.

Het systeem van Rooming zorgt voor verschillende koppelingen die uw data automatisch doorvoert, de kamers online plaatst en deze vervolgens verwerkt. De reacties van potentiële huurders op uw geplaatste kamer kunt u direct ontvangen in het berichtensysteem van Rooming. De geschikte huurder gevonden? Dan kan de verhuur van uw kamer van start. Het verhuren van een kamer is nog nooit zo simpel geweest.

Image name

Rooming statistieken

Stat icon

344.184+

Aantal zoekende huurders

Stat icon

87.926+

Aantal zoekende starters

Stat icon

53.649+

Aantal zoekende professionals

Stat icon

59+

Aantal woningen

Verhuren op Rooming.

Je hebt direct contact met de huurder

Rooming zorgt voor de ideale match. Heeft u deze gevonden? Dan kunt u via ons berichtensysteem de communicatie onderhouden met de huurder die voldoet aan uw profiel. Vervolgt u liever de communicatie via een ander kanaal zoals e-mail, telefonisch of andere middelen? Het contact kan verlopen op een manier die u fijn vindt.

Weet aan wie je verhuurt

De kamerzoekenden op Rooming hebben tijdens het zoekproces een uitgebreid profiel opgesteld. In het profiel wordt overzichtelijk weergeven wat de interesses zijn van de kamerzoekende, maar ook eventuele gemeenschappelijke vrienden via een sociale media-kanaal. Door de opgestelde profielen kunt u een juiste voorselectie maken, die uiteindelijk zorgt voor de ideale match. Zo weet u precies aan wie u verhuurt.

Image name

Woning verhuren als makelaar?

Wilt u als makelaar meerdere woningen verhuren? Het platform van Rooming heeft meerdere functionaliteiten om de geschikte huurder te vinden. Wij maken het mogelijk om automatisch woningen te importeren vanuit uw makelaarssoftware en kunt u gebruikmaken van een uitgebreider profiel.

Meer informatie
Image name

U wilt als makelaar een woning plaatsen?

Makelaars info

Meer informatie over Rooming

Verder lezen