Kamer verhuren Nu een kamer verhuren

Gratis en transparant

Jouw kamer verhuren aan betrouwbare huurders? Rooming.nl is voor kamerverhuurders helemaal gratis. Rooming brengt namelijk alleen een kleine vergoeding in rekening bij de huurder, voor het in contact brengen met verhuurders. Omdat het verdienmodel bij de kamerzoekende ligt, kunnen we onze dienst helemaal gratis aanbieden aan verhuurders. Volledig transparant voor beide partijen en ook nog eens gratis voor kamerverhuurders. Zo wordt je kamer verhuren wel heel makkelijk gemaakt. Klinkt goed, toch?

Snel en direct contact

Je kamer verhuren in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, of Rotterdam? En het liefst op korte termijn? Wanneer je advertentie is geplaatst, gaat er direct een e-mail uit naar alle kamerzoekenden op Rooming, die matchen met de specificaties van jouw aangeboden kamer. Na plaatsing van jouw advertentie bereik je met een muisklik direct een breed publiek dat oploopt tot wel duizenden kandidaten. Binnen een paar minuten kun je dus al beginnen met het selecteren van jouw match.

Zelf actief huurders kunnen benaderen

Uitsluitend je kamer verhuren aan kandidaten die aansluiten op het door jou gewenste profiel? Ga zelf actief op zoek en benader geschikte kandidaten door de ruime selectie van uitgebreide profielen door te nemen. Stel specifieke zoekfilters in en vind zo geschikte kandidaten die aansluiten op jouw criteria. Bekijk de interesses en kamervoorkeuren van potentiële kandidaten en vind binnen no-time jouw match. Rooming zorgt voor een duidelijk overzicht waarbij alle matches worden gepresenteerd binnen jouw persoonlijke dashboard.

Het gezicht achter elke kandidaat leren kennen

Bij elke kandidaat hoort een gezicht. Alle kamerzoekenden op Rooming.nl worden geverifieerd en hebben een uitgebreid profiel. Wat we met een uitgebreid profiel bedoelen? Op het Rooming profiel worden uiteenlopende interesses getoond, maar worden bijvoorbeeld ook eventuele gemeenschappelijke Facebook vrienden getoond. Onze huurdersprofielen zorgen ervoor dat je snel een adequate voorselectie kunt maken van interessante huurders. Zo weet je precies aan wie je jouw kamer verhuurt.

Betrouwbaar, transparant en veilig

Kamer verhuren en zeker weten dat je met betrouwbare huurders te maken hebt? Om een betrouwbaar aanbod te kunnen garanderen, werkt Rooming met een eenvoudig en transparant verificatiesysteem. Elke aanmelding op Rooming dient te worden geverifieerd via de koppeling met het Facebook- of LinkedIn account. Vraag en aanbod ontmoeten elkaar op geheel eigentijdse wijze, onder het toeziend oog van Sociale Media. Bovendien betalen geïnteresseerde huurders om met jou in contact te komen. Hierdoor heb je dus alleen te maken met kandidaten die écht geïnteresseerd zijn in jouw kamer of studio.

» Wil je jouw kamer verhuren en wel zo snel mogelijk? Meld je kamer met een paar eenvoudige stappen aan en begin met het selecteren van de meest geschikte kandidaten.

Nu een kamer verhuren