Verschillende soorten pennen voor klussen in huis

0 Shares
0
0
0

Tijdens het klussen in huis is het handig om verschillende schrijfwaren bij de hand te hebben. Je komt meerdere situaties tegen waarop je een pen of een potlood goed kunt gebruiken. We lichten een aantal voorbeelden uit, zodat je erachter komt dat schrijfwaren vrijwel onmisbaar zijn.

Allerlei toepassingen

Het gebruik van pennen tijdens het klussen in huis lijkt misschien een onbelangrijke zaak, maar het kan wel degelijk van groot belang zijn. Dat geldt voor de beginnende klusser maar ook voor de ervaren doe-het-zelver. De juiste pennen hebben zorgt ervoor dat je zowel kleine klusjes als flinke bouwprojecten tot een goede einde kunt brengen. Een van de meest voorkomende toepassingen is het markeren van materialen en ondergronden. Denk aan een stuk hout op maat zagen of het maken van een boorgat; in beide gevallen is het erg makkelijk om markeringen met een pen te maken. Een potlood werkt daarentegen goed op lichte oppervlakken, maar voor donkere of ruwere materialen kun je een potloodstreep lastiger zijn. Dan biedt een markeerstift of timmermanspotlood de uitkomst, die schrijfwaren laten een dikkere streep achter.

Aantekeningen maken

Een ander voordeel van schrijfwaren tijdens het klussen is het maken van aantekeningen. Dat kan om maten gaan, maar ook instructies die opgeschreven moeten worden of het bijhouden van een boodschappenlijstje voor extra gereedschapsbenodigdheden. Daarom is het voor klussers perfect om een schrijfmiddel zoals een pen of een potlood altijd bij te hand te hebben, bijvoorbeeld in je broekzak of gereedschapskist. Pennen kunnen niet alleen praktisch enorm goed van pas komen, maar ook ingezet worden als creatieve toevoeging aan je klusprojecten. Op een bouwtekening kun je bijvoorbeeld met verschillende kleuren aangeven hoe bepaalde ruimtes eruit komen te zien in huis. Zo wordt een verbouwproject leuker en helpt het tegelijkertijd om met elkaar beter te communiceren zodat het visueel beter te begrijpen is.

Pennen als relatiegeschenk

Kortom: voor klussen in huis is niet alleen het gereedschap van groot belang maar ook schrijfwaren als pennen en potloden. Zoals hierboven beschreven kan het zowel worden ingezet om materialen te markeren, om aantekeningen te maken of een creatief tintje toe te voegen aan je projecten. Zorg er daar voor dat je altijd een voorraadje pennen achter de hand hebt, zodat je probleemloos kunt klussen. Ben je de eigenaar van een bouwbedrijf of werk je in een klusbedrijf? Denk dan eens na over pennen met opdruk. Deze deel je vervolgens uit aan al je collega’s. Tijdens het klussen gebruiken ze deze schrijfwaren en maak je tegelijkertijd op een mooie manier reclame voor jouw bedrijf. Wil je op een chiquere manier overkomen bij de klanten waar geklust worden? Kies dan voor pennen lasergraveren met jouw bedrijfsnaam of de naam van jouw klanten. Zo laat je een goede indruk achter en voelen jouw klanten zich gewaardeerd door het gebaar dat je maakt. Pennen gaan lang mee en bovendien vaak van hand tot hand – en zijn daarom een effectief relatiegeschenk.

0 Shares
Ook interessant

IKEA tv meubel hacks

IKEA meubels zijn al jaren populair bij veel mensen vanwege de betaalbare prijzen en het moderne design. Maar…
low angle shot of whitewashed building

Dakgoot reparatie

Met de veranderende weersomstandigheden is het bijna niet meer ondenkbaar dat er meer en meer schade aan huizen…